V Trstu ugasnilo življenje mladega glasbenika

Mladi tržaški glasbenik Jacopo Starini, ki ga je minuli četrtek obšla slabost, je v soboto umrl v bolnišnici. 26-letnik, ki je bil zelo znan v tržaških glasbenih krogih, je za seboj pustil veliko praznino.

Mladi tržaški glasbenik Jacopo Starini, ki ga je minuli četrtek obšla 
slabost, je v soboto umrl v bolnišnici. Foto: Vir: FB
Mladi tržaški glasbenik Jacopo Starini, ki ga je minuli četrtek obšla slabost, je v soboto umrl v bolnišnici. Foto: Vir: FB

TRST > Mati je svojega 26-letnega sina v četrtek dopoldne našla nezavestnega v njegovi postelji. Takoj je poklicala reševalce. Ko so ga ti pripeljali v bolnišnico, je srce Jacopa Starinija začelo ponovno biti. V komi je bil do sobote zjutraj, ko je nastopila možganska kap, piše Il Piccolo.

Vzrok usodne slabosti ni znan, prav tako ni znano, če se bodo starši odločili za obdukcijo, so se pa ti odločili, da darujejo sinove organe pomoči potrebnim.

Jacopo Starini je bil veliki glasbeni navdušenec in bobnar, ki je nazadnje sodeloval s tržaško zasedbo Mad Monkeys, še pred to pa z zasedbo On the road, ki je bila zelo beatlesovsko obarvana. Jacopo je bil sicer veliki oboževalec Liama Gallagherja, frontmana britanske zasedbe Oasis. Na njegovem facebook profilu se vrstijo številna sporočila njegovih prijateljev.


Najbolj brano