V kombiju prevažal deset prebežnikov in bežal pred karabinjerji

Nekaj minut po poldnevu je na cesti med Opčinami in Colom, pri železniškem mostu, prišlo do čelnega trčenja med kombijem in avtomobilom znamke škoda octavia z ljubljansko registrsko tablico. V kombiju je bilo približno deset beguncev.

Nekaj minut po poldnevu je na cesti med Opčinami in Colom, pri 
železniškem mostu, prišlo do čelnega trčenja med kombijem in 
avtomobilom znamke škoda octavia z ljubljansko registrsko 
tablico. Foto: Vir: Primorski dnevnik
Nekaj minut po poldnevu je na cesti med Opčinami in Colom, pri železniškem mostu, prišlo do čelnega trčenja med kombijem in avtomobilom znamke škoda octavia z ljubljansko registrsko tablico. Foto: Vir: Primorski dnevnik

TRST > Voznik naj bi po prvih informacijah Primorskega dnevnika z vozilom bežal pred karabinjerji, ko se je čelno zaletel v nasproti vozeč avtomobil. Poškodovanih je 16 ljudi, eno osebo so sprejeli v katinarski bolnišnici z rdečo triažno kodo, dve z rumeno triažno kodo, eno osebo pa z rumeno triažno kodo v videmski bolnišnici. Ostale so sprejeli z zeleno triažno kodo v katinarski in drugih deželnih bolnišnicah. Na kraju so bili rešilci urgentne medicinske službe, priletel je tudi helikopter. Karabinjerji nabrežinskega poveljstva so na prizorišču.


Najbolj brano