Na vlomilski pohod se je podal kar v spodnjicah

Nabrežinski karabinjerji so v torek zvečer aretirali 19-letnika iz Trsta, ki se je na vlomilski pohod odpravil kar v rdečih spodnjicah.

Nabrežinski karabinjerji so v torek zvečer aretirali 19-letnika iz 
Trsta, ki se je na vlomilski pohod odpravil kar v rdečih spodnjicah. 
Foto vir: Primorski dnevnik
Nabrežinski karabinjerji so v torek zvečer aretirali 19-letnika iz Trsta, ki se je na vlomilski pohod odpravil kar v rdečih spodnjicah. Foto vir: Primorski dnevnik 

TRST > Mladenič je v gostinski obrat na barkovljanski rivieri vlomil potem, ko je ta v večernih urah zaprl vrata za stranke. Pokradel je vse, kar je našel: sendviče, steklenice piva, gotovino iz blagajne in celo napitnino, ki so jo stranke puščale v škatlici na pultu, poroča Primorski dnevnik.

Nepridiprava je med krajo v lokalu zalotil mimoidoči, ki je na pomoč poklical karabinjerje. Prihitele so tri patrulje iz Devina, Nabrežine in Bazovice. Vlomilec je sicer poskusil z begom, a so ga izdali kovanci, ki jih je izgubljal po poti. Ti so predstavnike organov pregona kmalu privedli do križišča za Miramar, kjer so fanta prestregli in ugotovili, da je kradel le v rdečih spodnjih hlačah, obraz pa je zakril s kirurško masko in sončnimi očali.

Tatu so karabinjerji aretirali in ga odvedli v koronejski zapor. Hkrati so sprožili preiskavo, da bi preverili ali morda obstaja povezava med sredinim vlomom in vlomi, do katerih je prišlo prejšnji teden v lokalih California in Rustico, ki so prav tako na barkovljanski obali, še dodaja Primorski dnevnik.


Najbolj brano