Bratsko-sestrska aretacija

Goriški orožniki so prejšnji teden v Gorici aretirali brata iz Slovenije in sestri iz Gorice, ki jih sumijo, da so preprodajali drogo. Pri slovenskih bratih so zasegli heroin in kokain, pri sestrah iz Gorice pa še drugo drogo.

Pri goriških sestrah so orožniki in finančni stražniki odkrili kokain, 
heroin, marihuano in 96 prepovedanih tablet.
Pri goriških sestrah so orožniki in finančni stražniki odkrili kokain, heroin, marihuano in 96 prepovedanih tablet. 

GORICA > Goriški orožniki so po poročanju tržaškega časnika Il Piccolo minuli teden izvedli sklepno akcijo očitno nekaj časa trajajoče preiskave, v katero sta se ujela brata iz Slovenije in sestri iz Italije. Lisice so škrtnile na rokah slovenskih bratov, starih 41 in 51 let, ki so ju ujeli s sedmimi dozami heroina in dvema dozama kokaina.

Brata sta padla v roke orožnikov, potem ko so ti preverjali dogajanje v bivališču dveh sester v Gorici. Goriškim orožnikom so se pri preiskavi njunega stanovanja pridružili še finančni stražniki.

Med preiskavo so naleteli na zanimivo zalogo prepovedanih substanc: poleg heroina in kokaina so pri njiju odkrili še marihuano, 94 tablet različnih prepovedanih psihotikov, tri natančne tehtnice in skoraj 1500 evrov, za katere sumijo, da izvirajo od zaslužka pri preprodaji droge. Po prijetju sta za rešetkami končala oba Slovenca in ena od sester na italijanski strani.


Najbolj brano