Z vprašalnikoma o potovalnih navadah do oblikovanja parkirnega in prometnega režima v Kopru

Mestna občina Koper je pripravila ločena vprašalnika o potovalnih navadah prebivalcev in obiskovalcev starega mestnega jedra, ki bosta podlaga za oblikovanje parkirnega in prometnega režima, prilagojenega delu in bivanju v mestu. Zainteresirani lahko vprašalnika izpolnijo do vključno nedelje, 23. januarja.

Mestna občina Koper je pripravila ločena vprašalnika o potovalnih 
navadah prebivalcev in obiskovalcev starega mestnega jedra, ki 
bosta podlaga za oblikovanje parkirnega in prometnega režima, 
prilagojenega delu in bivanju v mestu.
Mestna občina Koper je pripravila ločena vprašalnika o potovalnih navadah prebivalcev in obiskovalcev starega mestnega jedra, ki bosta podlaga za oblikovanje parkirnega in prometnega režima, prilagojenega delu in bivanju v mestu. 

KOPER > Mestna občina Koper je vprašalnik o potovalnih navadah Koprčanov oblikovala v postopku priprave prometne študije o povečanju varnosti, razbremenitvi javnih površin in upravljanju (mirujočega) prometa v starem mestnem jedru Kopra. Na ta način želi dobiti vpogled v potovalne navade prebivalk in prebivalcev kot tudi obiskovalcev starega mestnega jedra Kopra ter pridobiti podatke o željah glede prometne ureditve v mestnem središču, so sporočili z občine.

Na podlagi pridobljenih podatkov bo občina lahko prepoznala ključne izzive trenutne prometne ureditve, hkrati pa bo lahko na njih osnovala ukrepe in celostne rešitve, ki bodo prilagojeni dejanskim potrebam mesta.

Vprašalnika za krajane oz. obiskovalce sta dostopna na povezavah https://koper.1ka.si/a/4ed6e093 oziroma https://koper.1ka.si/a/7eb4290b.


Najbolj brano