V soboto bodo v Kopru prižgali novoletne luči

V Kopru bodo v soboto prižgali novoletne luči. Ob tej priložnosti bodo v Taverni odprli tudi drsališče, množičnih prireditev letos zaradi slabih epidemioloških razmer ne bo. Koprska občina in Zavod za mladino kulturo in turizem Koper sta prav tako že odpovedala četrtkovo zimsko edicijo Altroke Istra Gourmet Festivala in Miklavžev sejem.

 Foto: Tomaž Primožic/FPA
Foto: Tomaž Primožic/FPA

KOPER > V Taverni bo obisk drsališča skladno s priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje za starejše od 12 let možen le ob izpolnjevanju pogoja PCT, zanje bo obvezna tudi maska. Za mlajše teh omejitev ne bo.

Kljub odpovedi prvih dogodkov v Kopru ostajajo optimistični in načrtovanega programa v celoti še ne nameravajo odpovedati, vse predvidene aktivnosti bodo prilagajali trenutnim razmeram in pri tem sledili priporočilom NIJZ.

Sicer so za letošnji december predvideli pester glasbeni program z vikend nastopi zasedb Hamo & Tribute 2 Love, Paul Grem, Joker Out, Primorski fantje, Challe Salle, Luigi z bandom in Rewind Vasco Rossi Tribute ter Help! A Beatles Tribute Band. Ob koncih tedna bo tudi otroški program, za najmlajše bi radi organizirali tudi prihode decembrskih dobrih mož - Miklavža s koncertom Romane Kranjčan, Božička z nastopom Aloha Christmas Show Smooth Band-a in Ota Pestnerja ter dedka Mraza v sklopu Silvestrovanja za otroke in koncerta skupine Čuki. V načrtih prav tako za zdaj ostajata Božični sejem, ki ga bodo izpeljali med 23. in 26. decembrom in silvestrovanje na Titovem trgu s koncertom skupin Ne me jugat in Big Foot Mama.


Najbolj brano