V Kopru bo v petek nastopil največji Queen tribute bend na svetu

V petek ob 21. uri bo na Titovem trgu v Kopru v sklopu Caprisovega koncerta 2019 nastopila zasedba Queen Real Tribute ob spremljavi 55-članskega simfoničnega orkestra.

Zasedba Queen Real Tribute - Symphony ima za seboj že štiri 
velike turneje po Braziliji, nastopila pa je tudi na mnogih velikih 
festivalih po svetu.
Zasedba Queen Real Tribute - Symphony ima za seboj že štiri velike turneje po Braziliji, nastopila pa je tudi na mnogih velikih festivalih po svetu. 

KOPER > “Posebej veseli smo, da bo največja evropska Queen tribute skupina na svetu v Koper prišla prav v obdobju, ko spomin na legendarno skupino Queen živi bolj kot kdajkoli,” so sporočili iz Radia Capris.

Filmska biografija o frontmanu Queenov Freddieju Mercuryju Bohemian Rhapsody podira vse rekorde - postala je najbolj gledana glasbena biografija vseh časov in eden od najbolj gledanih filmov vseh časov v Sloveniji. Film je na letošnjih oskarjih prejel štiri zlate kipce, je pa tudi dobitnik zlatega globusa.

Zasedba Queen Real Tribute - Symphony ima za seboj že štiri velike turneje po Braziliji, nastopila pa je tudi na mnogih velikih festivalih po svetu. 55-članska zasedba bo postregla s približno dve uri trajajočim nastopom, v katerem bodo odigrali vse največje uspešnice legendarne zasedbe. Posebno pozornost namenjajo tudi scenskemu nastopu. Frontman je oblečen v identične kostume, kot jih je v svojih nastopih imel karizmatični Freddie Mercury, kitarist igra na isti model kitare, ki jo je na nastopih uporabljal Brian May …

Ekipa Radia Capris bo na dan dogodka program ves dan predvajala v živo s Titovega trga.

Zaradi predvidene velike gneče poslušalcem priporočajo, da se na prizorišče odpravijo pravočasno. Koncert se bo začel ob 21. uri. Na dan koncerta bo po 19. uri mogoče brezplačno parkirati v garaži Planeta Koper (zapornice bodo dvignjene vse do 2. ure), prosto parkiranje bo mogoče tudi na parkirišču Park Centra. Prav tako bodo obiskovalcem po 19. uri brezplačno na voljo parkirišča pri banki, ob stadionu, na Ukmarjevem trgu in parkirišče za Barko.


Najbolj brano