Tudi ta konec tedna v Kopru brezplačno hitro testiranje

Koprska občina bo tudi ta konec tedna organizirala množično testiranje s hitrimi antigenskimi testi. Brise bodo odvzemali med 9. in 17. uro na vstopni covid točki ob zdravstvenem domu na Bonifiki. Da bi preprečili gnečo in zmanjšali čas čakanja na odvzem brisa, na občini pozivajo, naj se zainteresirani testiranja udeležijo čez ves dan.

 Foto: Sonja Ribolica
Foto: Sonja Ribolica

KOPER > Testiranje bo izvajal zdravstveni zavod Cor Medico Ljubljana, predhodno naročanje pa ni potrebno. Na občini vse, ki se bodo udeležili testiranja, prosijo za strpnost in dosledno spoštovanje ukrepov za preprečitev širjenja okužbe z novim koronavirusom.

Prebivalci se lahko na odvzem brisa pripeljejo z avtomobilom ali pa pridejo peš, s seboj pa morajo imeti osebni dokument. Rezultat testa in navodilo, kako ravnati naprej, bo posamezniku po sporočilu SMS poslal NIJZ:

Redno hitro testiranje, ki je namenjeno občanom Mestne občine Koper in Občine Ankaran, sicer med tednom izvajajo v Zdravstvenem domu Koper. Brise odvzemajo na vstopni covid točki ob Zdravstvenem domu na Bonifiki, ob četrtkih in petkih, med 13. in 16. uro, predhodno naročanje ni potrebno.

Najbolj brano