Tudi ta konec tedna brezplačno testiranje na Bonifiki

Mestna občina Koper bo tudi to soboto in nedeljo med 9. in 17. uro na vstopni Covid točki ob zdravstvenem domu na Bonifiki organizirala brezplačno testiranje s hitrimi antigenskimi testi.

Mestna občina Koper bo tudi to soboto in nedeljo med 9. in 17. uro 
na vstopni Covid točki ob zdravstvenem domu na Bonifiki 
organizirala brezplačno testiranje s hitrimi antigenskimi testi. Foto: Sonja Ribolica
Mestna občina Koper bo tudi to soboto in nedeljo med 9. in 17. uro na vstopni Covid točki ob zdravstvenem domu na Bonifiki organizirala brezplačno testiranje s hitrimi antigenskimi testi. Foto: Sonja Ribolica

KOPER > Da bi preprečili dolge vrste in gnečo ter zmanjšali čas čakanja na odvzem brisa, tudi tokrat na občini pozivajo ljudi, naj se testiranja udeležijo čez ves dan.

Testiranje bo izvajal zdravstveni zavod Cor Medico Ljubljana, predhodno naročanje ni potrebno. Občani se lahko na odvzem brisa pripeljejo z avtomobilom oziroma pridejo peš, s seboj pa morajo imeti osebni dokument. Rezultat testa in navodilo, kako ravnati naprej, pa bo posamezniku po sporočilu SMS poslal Nacionalni inštitut za javno zdravje.

Redno hitro testiranje, ki je namenjeno občanom Mestne občine Koper in Občine Ankaran, sicer med tednom izvajajo v Zdravstvenem domu Koper. Brise odvzemajo na vstopni Covid točki ob Zdravstvenem domu na Bonifiki, ob četrtkih in petkih, med 13. in 16. uro, predhodno naročanje ni potrebno.


Najbolj brano