Tudi letos odpovedano srečanje motoristov Harley-Davidson v Portorožu

Pandemija je tudi letos odnesla 29. evropski H.O.G. Rally, ki bi se moral med 10. in 13. junijem zgoditi v Portorožu. Organizatorji se želijo ponovno vrniti naslednje leto, a bodo točne datume še sporočili.

H.O.G. Rally v Portorožu leta 2016 (foto: arhiv organizatorja) Foto: Photographer: Ales Rosa
H.O.G. Rally v Portorožu leta 2016 (foto: arhiv organizatorja) Foto: Photographer: Ales Rosa

PORTOROŽ > Organizatorji evropskega srečanja motoristov Harley-Davidson iz Velike Britanije so skupaj s Turističnim združenjem Portorož, koordinatorjem dogodka na destinaciji, do zadnjega upali, da bi prireditev letos izvedli, a je situacija še vedno preveč nepredvidljiva.

H.O.G. Rally v Portorožu leta 2016 (foto: arhiv organizatorja)

“Dober mesec pred dogodkom so si na veliko žalost vseh morali priznati, da je epidemiološka slika v obalno-kraški regiji sicer zelo vzpodbudna, a so potovanja še vedno zelo omejena in nepredvidljiva. Na prireditvi so si namreč obetali okoli 40.000 obiskovalcev iz več kot 60 držav. Potovanje do Portoroža bi v trenutni situaciji, ko se ukrepi spreminjajo skorajda iz dneva v dan, za obiskovalce predstavljalo prevelik izziv. Hkrati pa so želeli zaščititi tudi lokalno prebivalstvo, saj gre za dogodek velikih razsežnosti, čeprav se dogaja na prostem. Na vsak način se želijo v Portorož še vrniti, o novih datumih pa se bodo v dogovoru z destinacijo odločili, ko bo epidemiološka situacija ugodnejša,” sporočajo iz Turističnega združenja Portorož.


Najbolj brano