“To je cirkus za vse!”

Na Mačjem hribu, ki ga je narava postavila ob cesto med Truškami in Borštom, so te dni zbrani cirkusanti, a ne katerikoli. Mednarodna druščina se pripravlja na sobotno predstavo, ki je veliko več kot zgolj kazanje cirkuških spretnosti.

Med oblikovanjem človeške piramide se morajo udeleženci  poslušati in uskladiti, kar so mladi cirkusanti na Mačjem hribu 
preizkušali že lani. Foto: Iatromantis Appolo
Med oblikovanjem človeške piramide se morajo udeleženci poslušati in uskladiti, kar so mladi cirkusanti na Mačjem hribu preizkušali že lani. Foto: Iatromantis Appolo

TRUŠKE > Pestro druščino sestavlja 26 mladih iz Italije, Španije, Češke in Slovenije in je del mladinske cirkuške izmenjave Anima Express. ...

Celotna vsebina je na voljo le naročnikom.

Želite dostop do vseh spletnih vsebin?

Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop 1,99 EUR

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1 in Telemach. Po vnosu mobilne številke, boste na mobilni telefon prejeli SMS sporočilo, ki ga morate potrditi s ključno besedo "DA" (velike tiskane črke). Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.

 
Za urejanje nastavitev zasebnosti ali brisanje nakupov kliknite tukaj!

*Dostop s SMS kodo je mogoč samo na spletni strani primorske.si. V mobilni aplikaciji Primorske novice prijava s kodo zaenkrat še ni mogoča.

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

 
Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
ALI

Paketi po vaši meri z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic

Izberite paket po vaših željah s poljubnim načinom plačila in si zagotovite dostop do vseh digitalnih vsebin Primorskih novic.

Prijavite se z obstoječim uporabniškim računom ali registrirajte novega uporabnika in si izberite paket po vaših željah z enomesečno, šestmesečno ali letno naročnino.

Za nakup digitalnih paketov omogočamo plačila:

  • Bančno nakazilo
  • Paypal
  • Kreditne kartice
  • Moneta
Paket Cena
Dnevni paket 1,99 EUR
Popolni paket že od 7,99 EUR / mesec
Popolni plus PDF paket
PDF izdaja je dostopna le na pametnih napravah.
že od 15,99 EUR / mesec
Vse cene vsebujejo 22% DDV.  

Z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic lahko do vsebin dostopate tudi preko pametnih naprav. Aplikacija Primorske novice je na voljo v:

Najbolj brano