Rok za oddajo zahtevkov za omilitvene ukrepe podaljšali do 15. januarja

Mestna občina Koper je zaradi pandemije novega koronavirusa znova podaljšala rok za predložitev zahtevkov za dodelitev nepovratnih sredstev za izvajanje omilitvenih ukrepov z namenom zmanjšanja vplivov emisij pristaniške dejavnosti. Zahtevek lahko upravičenci po novem oddajo vse do 15. januarja prihodnje leto.

Mestna občina Koper je zaradi pandemije novega koronavirusa 
znova podaljšala rok za predložitev zahtevkov za dodelitev 
nepovratnih sredstev za izvajanje omilitvenih ukrepov z namenom 
zmanjšanja vplivov emisij pristaniške dejavnosti. Foto: Luka Carlevaris
Mestna občina Koper je zaradi pandemije novega koronavirusa znova podaljšala rok za predložitev zahtevkov za dodelitev nepovratnih sredstev za izvajanje omilitvenih ukrepov z namenom zmanjšanja vplivov emisij pristaniške dejavnosti. Foto: Luka Carlevaris

KOPER > Odločitev o dodatnem podaljšanju roka za oddajo zahtevkov za omilitvene ukrepe je občina sprejela zaradi strožjih vladnih ukrepov, ki v tem času prepovedujejo izvajanje gradbenih in gradbeno-obrtniških del, sporočajo s koprske občine.

Zahtevek, ki ga morajo občanke in občani po novem predložiti do 15. januarja 2021, mora vsebovati poročilo pooblaščenega nadzornika, račune in potrdila o plačilu storitev ter fotografije o izvedenih omilitvenih ukrepih, še dodajajo na občini.


Najbolj brano