Poravnava s piransko občino Savu Radiću ni uspela

Piranskemu občinskemu svetniku in podjetniku Savu Radiću ni uspelo najti skupnega jezika s piransko občino in se dogovoriti za poravnavo v odškodninski tožbi, v kateri je od občine sprva zahteval 211.000 evrov, včeraj pa je znesek znižal na slabih 185.00o evrov. Tolikšna naj bi bila skupna škoda, ki ...

Do poravnave med Savom Radićem in piransko občino ni prišlo, 
zato bo o odškodninski tožbi odločalo novogoriško sodišče.  Foto: Tomaž Primožič/FPA
Do poravnave med Savom Radićem in piransko občino ni prišlo, zato bo o odškodninski tožbi odločalo novogoriško sodišče.  Foto: Tomaž Primožič/FPA

NOVA GORICA > Spor med Savom Radićem in piransko občino se je s koprskega sodišča že septembra lani preselil na novogoriško okrožno sodišče,...

Celotna vsebina je na voljo le naročnikom.

Želite dostop do vseh spletnih vsebin?

Ob dnevu državnosti vam ob nakupu dnevnega paketa z mobilnim telefonom podarimo dodatni dnevni dostop. 2 dneva za ceno 1!
Hiter nakup z mobilnim telefonom - 1,99 EUR 0,99 EUR

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom in A1. Po vnosu mobilne številke, boste na mobilni telefon prejeli SMS sporočilo, ki ga morate potrditi s ključno besedo "DA" (velike tiskane črke). Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.

 
Za urejanje nastavitev zasebnosti ali brisanje nakupov kliknite tukaj!

* Akcijska cena 0,99 EUR velja do 30. 6. 2019.

* Dostop s SMS kodo je mogoč samo na spletni strani primorske.si. V mobilni aplikaciji Primorske novice prijava s kodo zaenkrat še ni mogoča. Ne vključuje PDF.

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

 
Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
ALI

Paketi po vaši meri z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic

Izberite paket po vaših željah s poljubnim načinom plačila in si zagotovite dostop do vseh digitalnih vsebin Primorskih novic.

Prijavite se z obstoječim uporabniškim računom ali registrirajte novega uporabnika in si izberite paket po vaših željah z enomesečno, šestmesečno ali letno naročnino.

Za nakup digitalnih paketov omogočamo plačila:

  • Bančno nakazilo
  • Paypal
  • Kreditne kartice
  • Moneta
Paket Cena
Dnevni paket 1,99 EUR
Popolni paket že od 7,99 EUR / mesec
Popolni plus PDF paket
PDF izdaja je dostopna le na pametnih napravah.
že od 15,99 EUR / mesec
Vse cene vsebujejo 22% DDV.  

Z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic lahko do vsebin dostopate tudi preko pametnih naprav. Aplikacija Primorske novice je na voljo v:

Najbolj brano