Novost v Kopru: z avtom v kino

V Kopru si bo po novem moč ogledati film kar iz avtomobilskega naslanjača. Drive-in cinema Koper, novost, ki so si jo omislili v Klubu študentov občine Koper, zaradi slabe vremenske napovedi, ne bo zaživela jutri, temveč 1. avgusta.

Parkirišče ob koprskem stadionu se bo 1. avgusta spremenilo v 
drive-in kino. Foto: Zdravko Primožič/FPA
Parkirišče ob koprskem stadionu se bo 1. avgusta spremenilo v drive-in kino. Foto: Zdravko Primožič/FPA

KOPER > Koprski drive-in kino bo s 1. avgustom zaživel na parkirišču ob koprskem stadionu. Prvi bo na ogled lanskoletni film Umor na Orient Ekspresu režiserja Kennetha Branagha, posnet po romanu iz leta 1934 mojstrice kriminalk Agathe Christie. Predvajati ga bodo začeli predvajati ob 21. uri.

Vstopnina bo znašala tri evre na avto, za obiskovalce brez avta pa bo ogled filma brezplačen. Pred platnom bodo na voljo tudi stoli in ležalniki.

“Prireditev je namenjena ljudem vseh starosti, iz vseh treh obalnih občin ter iz bližnjih krajev,” poudarjajo v Klubu študentov občine Koper. Nakup vstopnic je možen na njihovi info točki na Cankarjevi 9a v Kopru v času uradnih ur ter na samem prizorišču od 20. ure naprej.

Prvo predvajanje je bilo sicer načrtovano za to sredo, vendar so ga zaradi slabe vremenske napovedi premestili na 1. avgust. Kdor je že kupil vstopnico in se dogodka ne bo mogel udeležiti, bo dobil vračilo kupnine.


Najbolj brano