Lada Tancer zapustila občino

Po 12 letih dela v oddelku za družbene dejavnosti občine Piran je Lada Tancer zapustila mesto vodje tega oddelka. Od 2. septembra vodi Mladinski EPI center Piran, kjer je zamenjala direktorico Patricijo Lovišček.

Lada Tancer  Foto: Maksimiljana Ipavec
Lada Tancer  Foto: Maksimiljana Ipavec

PIRAN > “Sama sem se odločila za poklicno spremembo. Želela sem znova delati z otroki in mladostniki. Nenazadnje sem 20 let učila razredni pouk in poučevala na Centru za korekcijo sluha in govora, zato imam poleg izkušenj z vodenjem oddelka za družbene dejavnosti vse zaželene kvalifikacije, ki jih zahteva to delovno mesto,” je za naš časnik povedala Lada Tancer. Zavrača govorice, da jo je piranski župan Đenio Zadković želel zamenjati na mestu vodje oddelka za družbene dejavnosti, in pravi, da je odšla po lastni volji in sta se z županom poslovila z najboljšimi nameni za nadaljnje sodelovanje. Razpis za vodjo občinskega oddelka za družbene dejavnosti naj bi sledil kmalu.

Mladinski evropski projektni in informacijski center Piran s krajšim imenom Mladinski EPI center Piran je leta 2001 ustanovila občina Piran za izvajanje programov in dejavnosti s področja dela z mladimi, mladinske kulture, informiranja in svetovanja, izobraževanja in ostalih interesnih dejavnosti za mlade. Od leta 2005 Mladinski EPI center Piran deluje kot program javnega zavoda Športni in mladinski center Piran, katerega dejavnosti seveda financira piranska občina.


Najbolj brano