Koprska občina oddaja sedem poslovnih prostorov

Mestna občina Koper z razpisom išče najemnike za sedem poslovnih prostorov, izmed katerih jih je šest v mestnem središču. Ponudbe zbirajo do 28. julija do 12. ure.

Za najem največjega izmed sedmih poslovnih prostorov, bivše 
trgovine Poster v Čevljarski ulici, občina pričakuje najmanj 2450 
evrov na mesec.  Foto: Ilona Dolenc
Za najem največjega izmed sedmih poslovnih prostorov, bivše trgovine Poster v Čevljarski ulici, občina pričakuje najmanj 2450 evrov na mesec.  Foto: Ilona Dolenc

KOPER > Največji izmed sedmih poslovnih prostorov, za katere občina išče najemnika, meri 343,6 kvadratnega metra. Gre za že leta izpraznjeno nekdanjo trgovino Poster na Čevljarski 19. Od oddaje prostora, namenjenega trgovinski dejavnosti, si občina obeta iztržiti 2450 evrov na mesec.

Trikrat manjši, 112,92 kvadratnega metra velik poslovni prostor na Pristaniški 37 v pritličju poslovno-stanovanjskega objekta (prav tako namenjen trgovinski dejavnosti), pa namerava občina ponuditi v najem za najmanj 1221 evrov na mesec.

Izklicna cena za mesečni najem poslovnega prostora na Pristaniški 37 je 1221 evrov. (Foto: Ilona Dolenc)

V naboru sta tudi dva poslovna prostora na Kidričevi ulici (št. 6 in 7), prvi v velikosti 67,34 in drugi 50,66 kvadratnega metra. Prvi prostor, za katerega izklicna mesečna najemnina znaša 674 evrov, je namenjen dejavnosti mlečnega bara ali slaščičarne. V drugem prostoru, ki ga koprska občina oddaja za 495 evrov na mesec, pa bo možno izvajati trgovinsko dejavnost ali mirno storitveno dejavnost, prodajo kozmetike, ličil, parfumov in drogerije.

Poslovni prostor na Kidričevi 6 je namenjen dejavnosti mlečnega bara ali slaščičarne. (Foto: Ilona Dolenc)

Poslovni prostor na Kidričevi 7 občina ponuja za 495 evrov na mesec. (Foto: Ilona Dolenc)

Najemnika iščejo tudi za manjši, 32,49 kvadratnega metra velik prostor na Prešernovem trgu 6. z izklicno ceno mesečnega najema 300 evrov.

Manjši poslovni prostor na

Na razpis je občina poleg tega uvrstila manjši prostor, velikosti 16,8 kvadratnega metra na Vanganelski cesti (št. 55E) v Šalari in 240,92 kvadratnega metra velik prostor v Repičevi ulici 6 v središču Kopra, ki sta v obratovanju. Prednost pri izbiri bosta imela sedanja najemnika. Prostor v Repinčevi ulici se oddaja za nedoločen čas, ostali prostori pa za pet let.

Javno odpiranje ponudb bo 30. julija, ob 9.30 v sejni sobi v pritličju Mestne občine Koper na Verdijevi ulici 10.


Najbolj brano