Konec tedna v Kopru ponekod zapore prometa

Koper bo ta konec tedna v znamenju športno-rekreativne prireditve Triatlon za pokal Istre in dogodka Srečanje vozil Zastava. V času izvedbe prireditev bodo veljale nekatere zapore.

Potem ko so morali organizatorji (športno društvo 3Šport) lanskoletni dogodek Triatlon za pokal Istre odpovedati, se ta letos 
vrača v Koper. Foto: Tomaž Primožič/FPA
Potem ko so morali organizatorji (športno društvo 3Šport) lanskoletni dogodek Triatlon za pokal Istre odpovedati, se ta letos vrača v Koper. Foto: Tomaž Primožič/FPA

KOPER > Parkirišče na Ukmarjevem trgu bo od jutri, 11. junija, od 17. ure, do sobote, 12. junija, do 22. ure, popolnoma zaprto. V soboto, med 14. in 21. uro, bo veljala zapora za promet na Pristaniški ulici, Piranski cesti in Istrski cesti, med 8. in 13. uro bo delno zaprto tudi parkirišče ob nogometnem stadionu, sporočajo s koprske občine.

Potem ko so morali organizatorji (športno društvo 3Šport) lanskoletni dogodek Triatlon za pokal Istre odpovedati, se ta letos vrača v Koper. Plavalni del bo izveden v soboto ob glavnem pomolu ob Ukmarjevem trgu, z vstopom in izstopom iz morja z mestnega kopališča Koper. Kolesarski del bo potekal na javnih površinah Ukmarjevega trga, Pristaniške ulice, Piranske ceste in Istrske ceste, tekaška proga pa od Ukmarjevega trga po cesti in pešpoti po Semedelski cesti ter Pristaniški ulici do Žusterne.

Zaradi izvedbe dogodka Srečanje vozil Zastava bo v soboto, 12. junija, delno zaprto tudi parkirišče ob nogometnem stadionu, in sicer med 8. in 13. uro. Dnevnim uporabnikom parkirišča in obiskovalcem na občini svetujejo, da v primeru zasedenosti svoja vozila parkirajo na parkirišču ob atletskem stadionu v neposredni bližini ali uporabijo druga bližnja parkirišča.


Najbolj brano