Klinična psihologinja v izolskem zdravstvenem domu

V Zdravstvenem domu Izola jutri začenja delati klinična psihologinja Samanta Eler Dolinšek. Za klinično psihološko obravnavo pacienti potrebujejo napotnico osebnega zdravnika ali zdravnika specialista.

Vhod v ambulanto klinične psihologinje bo z zadnje strani 
zdravstvenega doma. Foto: Mirjana Cerin
Vhod v ambulanto klinične psihologinje bo z zadnje strani zdravstvenega doma. Foto: Mirjana Cerin

IZOLA > Klinična psihologinja Samanta Eler Dolinšek bo od torka do petka delala od 7. do 14. ure, ob ponedeljkih in vsak zadnji četrtek v mesecu pa od 13. do 20. ure. V ambulanti bo zaposlena tudi Alenka Jeger, srednja medicinska sestra s kompetencami.

Pacienti se lahko naročijo na pregled tako, da pošljejo potrdilo o izdani e-napotnici s pripisano telefonsko številko ali elektronskim naslovom, na katerem so dosegljivi za morebitna vprašanja, na naslov Zdravstveni dom Izola, Klinično-psihološka ambulanta, Ulica oktobrske revolucije 11, 6310 Izola. Lahko se naročijo tudi tako, da v poštni nabiralnik na vhodu v zdravstveni dom oddajo napotnico in nanjo obvezno napišejo svojo telefonsko številko. O terminu pregleda bodo obveščeni s pisnim vabilom oziroma SMS sporočilom po telefonu.

Naročiti se je mogoče tudi po e-pošti na naslov ambulanta.klinicne.psihologije@zd-izola.si. In pa telefonsko na številko 070/663-543 znotraj ordinacijskega časa, vsak dan od 12. do 14. ure.

Delo klinično psihološke ambulante je usmerjeno v zmanjševanje psihičnih stisk in podporo človekovemu blagostanju. V ambulanti bodo izvajali klinično psihološko ocenjevanje, psihoedukacijo, suportivno psihoterapijo, specifične terapevtske tehnike ter ostale storitve po presoji kliničnega psihologa.


Najbolj brano