Kamniti tlak kot piranski dragulj

Kamnita preproga je tisto, kar prekriva piranske ulice ter Piranu daje zgodovinski spomin in očarljivost. Projekt Kamnita preproga, ki so ga pripravili v Zavodu Abakkum in nanj privabili mednarodne strokovnjake, pa je spodbuda, ki bi lahko že letos prinesla postopno, a vztrajno obnovo kamnitega tlaka ...

Romana Kačič, Mojca Fabbro in Josephine Mair (z leve) v eni od 
piranskih ulic - kratki Istrski ulici, ki bi bila najprej deležna 
prenove.

 Foto: Alenka Penjak
Romana Kačič, Mojca Fabbro in Josephine Mair (z leve) v eni od piranskih ulic - kratki Istrski ulici, ki bi bila najprej deležna prenove.  Foto: Alenka Penjak

PIRAN > Piran karto svojega kamnitega tlaka že ima, saj je nastala lani ob dnevih evropske kulturne dediščine. Ulice tega mesteca so resda ...

Celotna vsebina je na voljo le naročnikom.

Želite dostop do vseh spletnih vsebin?

Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop 1,99 EUR

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom in A1. Po vnosu mobilne številke, boste na mobilni telefon prejeli SMS sporočilo, ki ga morate potrditi s ključno besedo "DA" (velike tiskane črke). Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.

 
Za urejanje nastavitev zasebnosti ali brisanje nakupov kliknite tukaj!

* Dostop s SMS kodo je mogoč samo na spletni strani primorske.si. V mobilni aplikaciji Primorske novice prijava s kodo zaenkrat še ni mogoča. Ne vključuje PDF.

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

 
Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
ALI

Paketi po vaši meri z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic

Izberite paket po vaših željah s poljubnim načinom plačila in si zagotovite dostop do vseh digitalnih vsebin Primorskih novic.

Prijavite se z obstoječim uporabniškim računom ali registrirajte novega uporabnika in si izberite paket po vaših željah z enomesečno, šestmesečno ali letno naročnino.

Za nakup digitalnih paketov omogočamo plačila:

  • Bančno nakazilo
  • Paypal
  • Kreditne kartice
  • Moneta
Paket Cena
Dnevni paket 1,99 EUR
Popolni paket že od 7,99 EUR / mesec
Popolni plus PDF paket
PDF izdaja je dostopna le na pametnih napravah.
že od 15,99 EUR / mesec
Vse cene vsebujejo 22% DDV.  

Z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic lahko do vsebin dostopate tudi preko pametnih naprav. Aplikacija Primorske novice je na voljo v:

Najbolj brano