Drevi drive-in na parkirišču pri stadionu

Parkirišče pri stadionu se bo drevi za en večer spremenilo v kino na prostem - Drive-in cinema Koper. Iz avtomobilskega sedeža bo mogoče spremljati dva filma, prvega bodo začeli predvajati ob 21. uri, drugega predvidoma ob 23.30.

Na parkirišču pri stadionu Bonifika je veliko platno že nared za 
fimski večer. Foto: Ilona Dolenc
Na parkirišču pri stadionu Bonifika je veliko platno že nared za fimski večer. Foto: Ilona Dolenc

KOPER > Zamisel o drive-in kinu se je porodila ekipi Kluba študentov občine Koper. Lani so jo prvič uresničili v začetku avgusta, ko so predvajali film Umor na Orient Ekspresu iz leta 2017. Drevi bosta na sporedu dva; najprej bodo ob 21. uri predvajali film Shazam! režiserja Davida F. Sandberga, ki govori o 14 letnem fantu iz rejniške družine, ki postane odrasel superjunak.

Predvidoma ob 23.30 pa se bodo na velikem platnu začeli vrteti prizori iz (z oskarjem nagrajenega) filma Petra Farrellyja Zelena knjiga. Film, posnet po resnični zgodbi, obravnava turnejo temnopoltega pianista (Mahershala Ali) v začetku 60. let, ki ga po ameriškem jugu prevaža robat in nekultiviran belec (Viggo Mortensen).

Parkirišče pri stadionu Bonifika bodo odprli ob 20. uri. Dotlej bodo vstopnice v predprodaji (na KŠOK-ovi info točki v času uradnih ur) na voljo po 5 evrov, po 20 uri pa po 8 evrov. Kdor se bo odločil samo za drugi film, bo za vstopnico odštel 5 evrov.

Dobrodošli so tudi gledalci brez vozil, zanje bodo na voljo slušalke, za katere bo treba plačati 15 evrov kavcije.


Najbolj brano