80 zaposlenih iz banke Intesa Sanpaolo v službo v Ljubljano z vlakom?

Približno 80 zaposlenih iz banke Intesa Sanpaolo se bo od aprila dalje začelo voziti v službo v Ljubljano. Glede prevoza še ni končnih rešitev. “Tehtamo vse oblike prevoza, ki so na voljo, tudi z vlakom,” pravijo v banki. Po naših informacijah se zanimajo tudi za posebni vlak iz Kopra.

Novo poslovno središče banke Intesa Sanpaolo bo v poslovni 
stavbi Rotonda v Ljubljani.
Novo poslovno središče banke Intesa Sanpaolo bo v poslovni stavbi Rotonda v Ljubljani.  

KOPER > Vodstvo banke Intesa Sanpaolo z Josefom Kausichom na čelu je končalo pogovore z zaposlenimi, ki zdaj delajo v centralni stavbi banke ...

Komentar novinarja

Sonja Ribolica

Bančnik gre na vlak? Pa kaj še!

Za 80 zaposlenih v banki Intesa Sanpaolo bo to zadnja zima, ki jo bodo preživeli na delovnem mestu v Kopru. Od aprila dalje bo njihova služba v Ljubljani. Če odštejemo prenovo poslovalnice v pritličju koprske stavbe, bo selitev 80 delovnih mest prvi opazni mejnik v poslovni preobrazbi banke, ki se je loteva novo vodstvo. Po naših informacijah se v banki Intesa Sanpaolo povsem resno ukvarjajo z možnostjo prevoza zaposlenih v Ljubljano in nazaj po tirih. Sedež banke ostaja v Kopru,...

Preberi več

Celotna vsebina je na voljo le naročnikom.

Želite dostop do vseh spletnih vsebin?

Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop 1,99 EUR

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1 in Telemach. Po vnosu mobilne številke, boste na mobilni telefon prejeli SMS sporočilo, ki ga morate potrditi s ključno besedo "DA" (velike tiskane črke). Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.

 
Za urejanje nastavitev zasebnosti ali brisanje nakupov kliknite tukaj!

*Dostop s SMS kodo je mogoč samo na spletni strani primorske.si. V mobilni aplikaciji Primorske novice prijava s kodo zaenkrat še ni mogoča.

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

 
Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
ALI

Paketi po vaši meri z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic

Izberite paket po vaših željah s poljubnim načinom plačila in si zagotovite dostop do vseh digitalnih vsebin Primorskih novic.

Prijavite se z obstoječim uporabniškim računom ali registrirajte novega uporabnika in si izberite paket po vaših željah z enomesečno, šestmesečno ali letno naročnino.

Za nakup digitalnih paketov omogočamo plačila:

  • Bančno nakazilo
  • Paypal
  • Kreditne kartice
  • Moneta
Paket Cena
Dnevni paket 1,99 EUR
Popolni paket že od 7,99 EUR / mesec
Popolni plus PDF paket
PDF izdaja je dostopna le na pametnih napravah.
že od 15,99 EUR / mesec
Vse cene vsebujejo 22% DDV.  

Z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic lahko do vsebin dostopate tudi preko pametnih naprav. Aplikacija Primorske novice je na voljo v:

Najbolj brano