Z energetsko prenovo bodo prihranili

Od sedmih občinskih javnih zavodov jih je lani šest poslovalo z ostankom dohodka. Najvišjega, 51.000 evrov, je zabeležila Osnovna šola Idrija. Edini z izgubo, Zdravstveni dom Idrija, pa je imel 118.700 primanjkljaja. Na stavbah obeh pravkar poteka tri milijone evrov vredna energetska sanacija.

Šola bo ob energetsko obnovljenih stavbah pridobila še funkcionalno podstrešje na novejši (na fotografiji desno) stavbi. Foto: Saša Dragoš
Šola bo ob energetsko obnovljenih stavbah pridobila še funkcionalno podstrešje na novejši (na fotografiji desno) stavbi. Foto: Saša Dragoš

IDRIJA > Energetska sanacija OŠ Idrija in Zdravstvenega doma Idrija (ZDI) občini in državi obeta znaten prihranek, zavodoma pa boljše pogoje ...

Celotna vsebina je na voljo le naročnikom.

Želite dostop do vseh spletnih vsebin?

Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop 1,99 EUR 0,99 EUR

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom in A1. Po vnosu mobilne številke, boste na mobilni telefon prejeli SMS sporočilo, ki ga morate potrditi s ključno besedo "DA" (velike tiskane črke). Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.

 
Za urejanje nastavitev zasebnosti ali brisanje nakupov kliknite tukaj!

* Akcijska cena 0,99 EUR velja do 31. 8. 2019.

* Dostop s SMS kodo je mogoč samo na spletni strani primorske.si. V mobilni aplikaciji Primorske novice prijava s kodo zaenkrat še ni mogoča. Ne vključuje PDF.

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

 
Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
ALI

Paketi po vaši meri z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic

Izberite paket po vaših željah s poljubnim načinom plačila in si zagotovite dostop do vseh digitalnih vsebin Primorskih novic.

Prijavite se z obstoječim uporabniškim računom ali registrirajte novega uporabnika in si izberite paket po vaših željah z enomesečno, šestmesečno ali letno naročnino.

Za nakup digitalnih paketov omogočamo plačila:

  • Bančno nakazilo
  • Paypal
  • Kreditne kartice
  • Moneta
Paket Cena
Dnevni paket 1,99 EUR
Popolni paket že od 7,99 EUR / mesec
Popolni plus PDF paket
PDF izdaja je dostopna le na pametnih napravah.
že od 15,99 EUR / mesec
Vse cene vsebujejo 22% DDV.  

Z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic lahko do vsebin dostopate tudi preko pametnih naprav. Aplikacija Primorske novice je na voljo v:

Najbolj brano