Vrtec v idrijski Koreji: radon in utesnjenost

S samoprispevkom leta 1981 zgrajen montažni vrtec tik pod gosteje naseljeno, komunalno kaotično blokovsko stanovanjsko sosesko Koreja, razpada. Skoraj desetletje načrtovano nadomestitev z novim je občina privedla tik pred pridobitev gradbenega dovoljenja, a prostorski problemi želeni začetek gradnje ...

   Množici težav pred izgradnjo novega vrtca  botruje njegova umestitev  v  utesnjen prostor stanovanjske soseske Koreja. Foto: Saša Dragoš
Množici težav pred izgradnjo novega vrtca botruje njegova umestitev v utesnjen prostor stanovanjske soseske Koreja. Foto: Saša Dragoš

SPODNJA IDRIJA > Novi vrtec naj bi z osnovno šolo tvoril povezan kompleks. Pred novogradnjo v utesnjeni in neprimerno opremljeni stanovanjski ...

Celotna vsebina je na voljo le naročnikom.

Želite dostop do vseh spletnih vsebin?

Od 8. 3. 2018 do 22. 3. 2018 vam ob nakupu dnevnega paketa z mobilnim telefonom podarjamo 7-dnevni dostop do spletnih vsebin.
Hiter nakup z mobilnim telefonom - 1,99 EUR

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1 in Telemach. Po vnosu mobilne številke, boste na mobilni telefon prejeli SMS sporočilo, ki ga morate potrditi s ključno besedo "DA" (velike tiskane črke). Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.

 

*Dostop s SMS kodo je mogoč samo na spletni strani primorske.si. V mobilni aplikaciji Primorske novice prijava s kodo zaenkrat še ni mogoča.

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

 
Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
ALI

Paketi po vaši meri z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic

Izberite paket po vaših željah s poljubnim načinom plačila in si zagotovite dostop do vseh digitalnih vsebin Primorskih novic.

Prijavite se z obstoječim uporabniškim računom ali registrirajte novega uporabnika in si izberite paket po vaših željah z enomesečno, šestmesečno ali letno naročnino.

Za nakup digitalnih paketov omogočamo plačila:

  • Bančno nakazilo
  • Paypal
  • Kreditne kartice
  • Moneta
Paket Cena
Dnevni paket 1,99 EUR
Popolni paket že od 7,99 EUR / mesec
Popolni plus PDF paket
PDF izdaja je dostopna le na pametnih napravah.
že od 15,99 EUR / mesec
Vse cene vsebujejo 22% DDV.  

Z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic lahko do vsebin dostopate tudi preko pametnih naprav. Aplikacija Primorske novice je na voljo v:

Najbolj brano