V izgubi zaradi dolgov

Komunala Idrija je minulo leto zaključila z malenkostnim dobičkom, zaradi slabitve dolgov pa s 94.300 evri izgube. Svetniki pa se niso zedinili, ali je direktor prekoračil pooblastila, ker je likvidnostne težave premostil s kratkoročnim kreditom brez soglasja sveta občine.

Direktor Komunale Beno Fekonja (levo) se je na svetu občine znašel v neprijetnem položaju, ker je 
s kratkoročnim posojilom družbi zagotovil nemoteno delo. Foto: Saša Dragoš
Direktor Komunale Beno Fekonja (levo) se je na svetu občine znašel v neprijetnem položaju, ker je s kratkoročnim posojilom družbi zagotovil nemoteno delo. Foto: Saša Dragoš

IDRIJA > Za Komunalo Idrija je bilo lani leto reorganizacije. Direktor Beno Fekonja se zdaj že lahko pohvali, da so v dobršni meri digitalizirana ...

Celotna vsebina je na voljo le naročnikom.

Želite dostop do vseh spletnih vsebin?

Podarjamo vam BREZPLAČNO prebiranje spletnih vsebin! Od 10. do 15.11.2018 vam ob nakupu dnevnega paketa z mobilnim telefonom podarjamo tedenski dostop do spletnih vsebin!
Hiter nakup z mobilnim telefonom - 1,99 EUR

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1 in Telemach. Po vnosu mobilne številke, boste na mobilni telefon prejeli SMS sporočilo, ki ga morate potrditi s ključno besedo "DA" (velike tiskane črke). Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.

 
Za urejanje nastavitev zasebnosti ali brisanje nakupov kliknite tukaj!

*Dostop s SMS kodo je mogoč samo na spletni strani primorske.si. V mobilni aplikaciji Primorske novice prijava s kodo zaenkrat še ni mogoča.

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

 
Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
ALI

Paketi po vaši meri z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic

Izberite paket po vaših željah s poljubnim načinom plačila in si zagotovite dostop do vseh digitalnih vsebin Primorskih novic.

Prijavite se z obstoječim uporabniškim računom ali registrirajte novega uporabnika in si izberite paket po vaših željah z enomesečno, šestmesečno ali letno naročnino.

Za nakup digitalnih paketov omogočamo plačila:

  • Bančno nakazilo
  • Paypal
  • Kreditne kartice
  • Moneta
Paket Cena
Dnevni paket 1,99 EUR
Popolni paket že od 7,99 EUR / mesec
Popolni plus PDF paket
PDF izdaja je dostopna le na pametnih napravah.
že od 15,99 EUR / mesec
Vse cene vsebujejo 22% DDV.  

Z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic lahko do vsebin dostopate tudi preko pametnih naprav. Aplikacija Primorske novice je na voljo v:

Najbolj brano