Petkov koncert Dobrodelnega glasbenega maratona za Kras odpade, sobotni bo v Zelenem gaju

Jutrišnji večer Dobrodelnega glasbenega maratona za Kras v Zelenem gaju je odpovedan. Organizator se je za to odločil zaradi izjemno slabe prodaje vstopnic za ta večer, sobotni večer pa bo potekal v Zelenem gaju v Dornberku. Izkupiček od prodaje vstopnic bo sicer namenjen gasilcem in za obnovo Markove koče, ki je zgorela v julijskem obsežnem požaru na Krasu.

Izkupiček od prodaje vstopnic bo sicer namenjen gasilcem in za 
obnovo Markove koče. Foto: Leo Caharija
Izkupiček od prodaje vstopnic bo sicer namenjen gasilcem in za obnovo Markove koče. Foto: Leo Caharija

VOJŠČICA > Prvotno bi se moral sobotni koncert odviti na Vojščici, a zaradi napovedanega slabega vremena so dogajanje premestili na pokrito lokacijo - Zeleni gaj. Vsi, ki so že kupili vstopnice za petkov večer v Zelenem gaju, lahko te uporabijo za sobotni koncert, ali pa dobijo povrnjeno kupnino na prodajnem mestu, kjer so jih kupili, sporočata organizatorja Dobrodelnega glasbenega maratona za Kras ŠKT društvo Farjovca in Danta Events.

V soboto se bodo od 16. ure dalje zvrstile naslednje skupine: Pero Lovšin in Španski borci, Superhuman goats, Šank Rock akustika, The Foučers, Warfare (Italija), Zmelkoow, Ac Dc cover band, Anderkaver, Avtomobili, Heaven X, Ibunge, Link Der Wasser, Mary Rose, Odprava Zelenega zmaja, Pelhan, Perkakšns in DJ Riki.


Najbolj brano