Občina naj zasije v vsem sijaju

55-letni Vipavec Goran Kodelja se po 30 letih dela v gospodarstvu podaja v tekmo za župana Vipave. “Moj načrt je, da občina zasije v vsem svojem sijaju,” napoveduje.

VIPAVA > Kot ekonomist je Goran Kodelja poklicno pot začel v Fructalu, nadaljeval v Nami in Koloseju, zadnjih trinajst let pa je bil na čelu sevniške Lisce. “Na volitve za župana se podajam, ker vem, da je v naši občini življenje za nas domačine mogoče narediti zanimivejše in prijaznejše, ker sem prepričan, da lahko obiskovalcem, ki nas že zdaj radi obiskujejo, ponudimo še več, in ker verjamem, da iz naše doline lahko naredimo eno najzanimivejših destinacij v Sloveniji.”

Da bi to dosegli, je treba obnoviti infrastrukturo in povezati ponudbo vinarjev v prepoznavno zgodbo, poudarja. V programu izpostavlja še podjetništvo, kmetijstvo, izobraževanje, kulturo, sodelovanje s KS, skrb za mlade, starejše in osebe s posebnimi potrebami, podporo društvom. “Delovali bomo učinkovito, preudarno in transparentno. Skrbel bom, da bo vsak evro racionalno potrošen, da bomo čim več denarja namenili naložbam in ga ne bomo porabljali za stvari, ki za kakovost življenja občanov ne pomenijo nič.” Če bo zmagal, bo profesionalen župan. Podprli sta ga stranki NSi in SMC. Na volitvah za člane občinskega sveta bo sodeloval z Listo Gorana Kodelje.


Najbolj brano