Najboljšim podjetnikom brezplačna udeležba

V Primorskem tehnološkem parku so začeli zbirati prijave za podjetniški TOP program. Ta bo izbranim udeležencem omogočil, da v šestih tednih z vrhunskimi predavatelji in podjetniškimi mentorji razvijejo delujoč poslovni model. Rok za prijavo je do 21. septembra.

Udeleženci podjetniškega TOP programa  bodo lahko brezplačno 
uporabljali prostor za sodelo  v Primorskem tehnološkem parku. Foto: Vito Kužnar
Udeleženci podjetniškega TOP programa bodo lahko brezplačno uporabljali prostor za sodelo v Primorskem tehnološkem parku. Foto: Vito Kužnar

VRTOJBA > Pogoj za sodelovanje v programu je izvirna podjetniška ideja, za katero stoji oseba ali ekipa, pripravljena sprejemati nova znanja, so sporočili iz Primorskega tehnološkega parka (PTP) in dodali, da bo strokovna komisija med prispelimi prijavami izbrala dvanajsterico najbolj zanimivih podjetnikov, ki bodo obiskovali program v vrednosti 2852 evrov, in sicer brezplačno.

Podjetniški TOP program je namenjen mladim podjetjem in posameznikom pred ustanovitvijo novega podjetja, ki že delajo na razvoju svoje ideje, iščejo nova praktična podjetniška znanja za rast in razvoj njihovega podjetja, so zagnani, vztrajni in pripravljeni delati za svoj prihodnji uspeh.

2852

evrov je vreden program, ki ga bo dvanajsterica najbolj zanimivih podjetnikov obiskovala brezplačno

Želijo hiter in viden napredek podjetnikov

“V ospredje programa smo postavili sodobno znanje ter prenos praktičnih izkušenj mentorjev in vrhunskih predavateljev, saj želimo, da podjetniki skozi program hitro in vidno napredujejo,” je pojasnil Mitja Mikuž iz PTP, vodja podjetniškega TOP programa.

Program udeležencem nudi 20 individualnih mentorskih ur z izkušenimi podjetniki, brezplačno uporabo poslovnega prostora za sodelo v PTP, dostop do pomembnih informacij, znanja in povezav, predstavlja pa tudi vstopnico v skupnost podjetnikov PTP, predvsem pa možnost, da v samo šestih tednih za svojo podjetniško idejo razvijejo delujoč poslovni model.

Nekdanje TOP ekipe rastejo in zaposlujejo

Podrobnosti programa bodo predstavljene na štirih dogodkih v Goriški regiji, in sicer 10. septembra v Hiši mladih v Ajdovščini, 11. septembra v Coworkingu Baza v Tolminu, dan kasneje v Coworkingu Idrija, 13. septembra pa v Eda centru v Novi Gorici. Vse predstavitve bodo ob 17. uri.

V podjetniškem TOP programu, ki ga je PTP začel izvajati leta 2016, je do zdaj sodelovalo 32 mladih podjetij oziroma podjetniških ekip. Med njimi so nekatera tako napredovala, da že ustvarjajo nove zaposlitve, uspešno pridobivajo kupce in hitro rastejo.


Najbolj brano