Mostarji si želijo podjetnega hotelirja

Čeprav je vplačana varščina za včerajšnjo tretjo dražbo hotela Lucija vzbujala upanje, da bodo za objekt našli novega, podjetnega lastnika, se ni izšlo. Vplačnik varščine, ki bi edini lahko nastopal kot dražitelj, se naroka ni udeležil. Javne dražbo zato niso opravili. Mostarji še naprej nestrpno čakajo ...

Hotel Lucija tudi po tretji dražbi ni našel novega lastnika.  Foto: Miljko Lesjak
Hotel Lucija tudi po tretji dražbi ni našel novega lastnika.  Foto: Miljko Lesjak

MOST NA SOČI > Ocenjena vrednost dveh parcel, ki skupaj obsegata približno 1500 kvadratnih metrov, in stavbe, v kateri je v petih etažah skupaj ...

Komentar novinarja

Neva Blazetič

Jezero potrebuje paradnega konja

Hotel Lucija na Mostu na Soči tudi na včerajšnji dražbi ni našel novega lastnika. Varščino je vplačal zgolj nekdo, ki sploh ni prišel. Domačini in celo solastnik hotela Viljem Urh ne vedo, kdo naj bi bil, kar je, glede na pomen hotela za turistični razvoj ob akumulacijskem jezeru, nekoliko nenavadno. Solastnika hotela, brata Jordan in Viljem, sta zašla v težave zato, ker nista poplačala dolga do sklada za regionalni razvoj. Ta denar sta namenila za preurejanje hotela. Kot poudarja Viljem,...

Preberi več

Celotna vsebina je na voljo le naročnikom.

Želite dostop do vseh spletnih vsebin?

Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop 1,99 EUR

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1 in Telemach. Po vnosu mobilne številke, boste na mobilni telefon prejeli SMS sporočilo, ki ga morate potrditi s ključno besedo "DA" (velike tiskane črke). Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.

 
Za urejanje nastavitev zasebnosti ali brisanje nakupov kliknite tukaj!

*Dostop s SMS kodo je mogoč samo na spletni strani primorske.si. V mobilni aplikaciji Primorske novice prijava s kodo zaenkrat še ni mogoča.

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

 
Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
ALI

Paketi po vaši meri z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic

Izberite paket po vaših željah s poljubnim načinom plačila in si zagotovite dostop do vseh digitalnih vsebin Primorskih novic.

Prijavite se z obstoječim uporabniškim računom ali registrirajte novega uporabnika in si izberite paket po vaših željah z enomesečno, šestmesečno ali letno naročnino.

Za nakup digitalnih paketov omogočamo plačila:

  • Bančno nakazilo
  • Paypal
  • Kreditne kartice
  • Moneta
Paket Cena
Dnevni paket 1,99 EUR
Popolni paket že od 7,99 EUR / mesec
Popolni plus PDF paket
PDF izdaja je dostopna le na pametnih napravah.
že od 15,99 EUR / mesec
Vse cene vsebujejo 22% DDV.  

Z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic lahko do vsebin dostopate tudi preko pametnih naprav. Aplikacija Primorske novice je na voljo v:

Najbolj brano