Dobrodelni rock za Kras: zadovoljni z odzivom publike in bendov

V Zelenem gaju je včeraj zvečer grmelo. Tako in drugače. Slabo vreme, zaradi katerega so morali enega od prvotno dveh najavljenih večerov Dobrodelnega glasbenega maratona Za Kras prestaviti, je sicer botrovalo nekoliko manjšemu obisku, a se je na priljubljenem prizorišču, ki letos praznuje 50 let, vseeno zbralo slabih 700 ljudi, ki so združili zabavno s koristnim.

 Foto: Tomaz Povodnik
Foto: Tomaz Povodnik

DORNBERK > Približno 15 ansamblov, med drugim Pero Lovšin, Avtomobili, Zmelkoow, akustični Šank rock, Ibunge, je ob spremljavi nepogrešljivega DJ Rikija, ki je bil med pobudniki koncerta, naredilo pravo fešto, ki je imela tokrat še dobrodelno noto.

Ekipa organizatorjev dobrodelnega koncerta (foto: Tomaž Povodnik)

Denar, ki bo po plačilu nujnih stroškov ostal od vstopnic, hrane in pijače bosta organizatorja, ŠKT društvo Farjovca in Danta Events, namenila kraškim gasilskim društvom in za obnovo Markovega doma, ki je pogorel med julijskim požarom. “Želeli bi si sicer več obiskovalcev, marsikdo namreč ni prišel prav zaradi slabega vremena, a smo zadovoljni, tako z odzivom publike kot bendov,” je povedala Silvija Makovec iz vrst organizatorjev, ki so se prav tako izkazali.


Najbolj brano