Odpoklic gugalne košare

Podjetje Hofer je iz prodaje odpoklicalo gugalno košaro nemškega dobavitelja Flexxtrade. Dobavitelj je opozoril, da se kovinska obročka, na katera se gugalno košaro obesi, v določenih primerih ob zelo veliki obremenitvi lahko razpreta.

Podjetje Hofer je iz prodaje odpoklicalo gugalno košaro nemškega 
dobavitelja Flexxtrade.
Podjetje Hofer je iz prodaje odpoklicalo gugalno košaro nemškega dobavitelja Flexxtrade. 

LJUBLJANA > Da bodo kupci gugalno košaro lahko varno uporabljali, jim dobavitelj Flexxtrade ponuja popolnoma nov, že sestavljen nadomestni vrvni sistem, s katerim je mogoče zamenjati obstoječega.

Izdelek, ki je bil po ceni 39,99 evrov na voljo v posebni ponudbi od 31. maja 2018 v vseh Hoferjevih trgovinah, so umaknili iz prodaje, kupci pa naj gugalne košare ne uporabljajo, dokler ne prejmejo nadomestnega vrvnega sistema, saj obstaja možnost poškodbe.

Za zamenjavo vrvnega sistema z novim se lahko kupci obrnejo na dobavitelja Flexxtrade, ki je na voljo od ponedeljka do petka med 8. in 20. uro na brezplačni telefonski številki 00 800 45 62 2000 in na elektronskem naslovu flexxtrade-si@teknihall.com. Nadomestni vrvni sistem bodo kupci vključno z natančnimi navodili za namestitev brezplačno prejeli po pošti.

Če želijo izdelek kljub temu vrniti, lahko to storijo v najbližji trgovini Hofer, kjer jim bodo povrnili kupnino tudi brez predložitve računa, so sporočili iz podjetja Hofer.


Najbolj brano