Izolske izkušnje s CT povezale znanost s prakso

Model za načrtovanje in spremljanje učinkovitosti naložb v drago medicinsko opremo je sad projekta Po kreativni poti do znanja 2016-2020. Model so predstavili v izolski bolnišnici, ki sodeluje kot ustanova iz prakse. Za zdaj se model posveča odločanju za CT aparat, s čimer ima bolnišnica bogate izkušnje....

V izolski bolnišnici je model predstavil del raziskovalne ekipe (z 
leve): Nadja Prosen Verbič, Nevenka Romih, Branko Mayr, Nik 
Murn in Doroteja Meško.  Foto: Jasna Arko
V izolski bolnišnici je model predstavil del raziskovalne ekipe (z leve): Nadja Prosen Verbič, Nevenka Romih, Branko Mayr, Nik Murn in Doroteja Meško.  Foto: Jasna Arko

Model za načrtovanje in spremljanje učinkovitosti investicij v drago medicinsko opremo (MDMO) je razvila skupina študentov ljubljanske Visoke šole za ...

Celotna vsebina je na voljo le naročnikom.

Želite dostop do vseh spletnih vsebin?

V počitniškem tednu vam podarjamo BREZPLAČNO prebiranje spletnih vsebin! Od 23.2. do 2.3.2019 vam ob nakupu dnevnega paketa z mobilnim telefonom podarjamo tedenski dostop do spletnih vsebin!
Hiter nakup z mobilnim telefonom - 1,99 EUR 0,99 EUR

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom in A1. Po vnosu mobilne številke, boste na mobilni telefon prejeli SMS sporočilo, ki ga morate potrditi s ključno besedo "DA" (velike tiskane črke). Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.

 
Za urejanje nastavitev zasebnosti ali brisanje nakupov kliknite tukaj!

* Akcijska cena 0,99 EUR velja do 31. 5. 2019.

* Dostop s SMS kodo je mogoč samo na spletni strani primorske.si. V mobilni aplikaciji Primorske novice prijava s kodo zaenkrat še ni mogoča. Ne vključuje PDF.

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

 
Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
ALI

Paketi po vaši meri z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic

Izberite paket po vaših željah s poljubnim načinom plačila in si zagotovite dostop do vseh digitalnih vsebin Primorskih novic.

Prijavite se z obstoječim uporabniškim računom ali registrirajte novega uporabnika in si izberite paket po vaših željah z enomesečno, šestmesečno ali letno naročnino.

Za nakup digitalnih paketov omogočamo plačila:

  • Bančno nakazilo
  • Paypal
  • Kreditne kartice
  • Moneta
Paket Cena
Dnevni paket 1,99 EUR
Popolni paket že od 7,99 EUR / mesec
Popolni plus PDF paket
PDF izdaja je dostopna le na pametnih napravah.
že od 15,99 EUR / mesec
Vse cene vsebujejo 22% DDV.  

Z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic lahko do vsebin dostopate tudi preko pametnih naprav. Aplikacija Primorske novice je na voljo v:

Najbolj brano