Zvezde vas bodo podpirale

Odličen prehod v novo leto bodo zvezde podpirale prav vsak dan. V nedeljo, 2. januarja, je namreč zvečer mlaj v kozorogu, ki bo od ponedeljka naprej podpiral novo rast, nove odločitve in tako po naravni poti okrepil vse, kar ste si želeli izpeljati v novem letu.

Vztrajajte vsaj prvih štirinajst dni, da se okrepi vaša volja in podpora, ki vam jo zvezde dajejo, saj bo potem vse veliko lažje.

Petek / 31. december

Takoj po polnoči je Luna vstopila v znamenje strelca in bo naredila zadnji dan leta družaben ter poln dogodivščin. Tako vam bo dobro sodelovati, se zabavati, a ne boste najbolj potrpežljive narave glede malenkosti in detajlov. Silvestrski večer bo dinamičen, poln energije in dobrega druženja. Če boste v večji družbi, boste dobro razpoloženje hitro širili, v manjši družbi pa se boste bolj poglobili v sodelovanje in humoristično smer. Dobra volja bo rdeča nit silvestrovanja in dobro se bo leto zaključilo, če boste le dovolili, da se vsi v vaši bližini vključijo v pogovore. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, raki, strelci, kozorogi in vodnarji.

Sobota / 1. januar

Sproščen dan brez obremenitev. Lahko se boste družili ali dolgo spali, vse se vam bo zdelo sprejemljivo in kar je najboljše, ne boste čutili nobene krivde. Ker bo jutri mlaj, je dobro sebe pripraviti na način, da ste spočiti, čimbolj sveže urejeni in predvsem da spijete dovolj tekočine. Osvežite in počistite tudi dom ter ga uredite na način, da se spet dobro počutite v njem. Najmočnejši vpliv boste čutili raki, škorpijoni, strelci, vodnarji in ribe.

Nedelja / 2. januar

Dober dan za počitek in razmislek, saj se zvečer dovrši mlaj v kozorogu, ki vam omogoča, da res doživite novost novega leta, opustite vse stare razvade in tokrat sprejmete najmočnejše optimistične energije, ki lahko naredijo dobro leto 2022. Kreativnost bo okrepljena in sreča vas bo spremljala. Druženje bo dobro in polno navdiha. Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, device, kozorogi, vodnarji in ribe.

Ponedeljek / 3. januar

Dan za nove začetke, saj je včeraj bil mlaj in danes luna, ki je še v delovnem kozorogu, podpira novo rast in razvoj. To pomeni, da boste bolj delovni in usmerjeni v urejevanje svojih temeljev in čisto konkretnih stvari. Dopoldne boste bolj sproščeni in naklonjeni sreči, ljubezni in harmoniji v odnosih, a popoldne bolj pazljivo, da se ne boste zaradi čustev prehitro razjezili. Na plano lahko namreč pridejo skrita in zatrta čustva. Luna pozno ponoči, ob 23.44, preide v vodnarja, kar vas bo osvobodilo in sprostilo. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, tehtnice, škorpijoni, kozorogi, vodnarji in ribe.

Torek / 4. januar

Sproščen dan, ko boste veliko več naredili v skupini kot samostojno. Druženje vas bo motiviralo k aktivnostim, ki bi jih sami preveč prelagali. Povežite pa se tudi s prijatelji, s katerimi imate ali skupne cilje ali hobije, da se podprete v dobro pri novoletnih izpolnitvah ciljev in namenov. Počutili se boste ljubljene in sprejete. Zvečer boste spoznali pomembne stvari za življenje, kar vas bo sprostilo in vam okrepilo navdih in voljo za dobre spremembe. Najboljše počutje boste čutili biki, dvojčki, device, tehtnice, kozorogi in vodnarji.

Sreda / 5. januar

Odličen dan za ideje in sprostitev ter druženje v pozitivnem vzdušju. Čutili boste harmonijo in naklonjenost do vsega ter se predajali malo lenobnosti, meditacijam in uživanju v vsem, kar vas obdaja. Danes ni čas za večje podvige, saj vas zvezde ne podpirajo v akciji, temveč v bivanju ter sprostitvi in iskanju svojih notranjih najlepših energij, ki vam bodo enostavno dostopne. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, tehtnice, vodnarji in ribe.

Četrtek / 6. januar

Ponoči je luna prešla v ribi in vas prebudila v večje čutenje narave, okolja, da boste bolj sočutni, lahko pa tudi bolj obremenjeni z okolico, ki bo imela večji vpliv na vas. Lahko pa da boste danes prejeli lepa darila, optimizem se vam bo namreč okrepil in imeli boste dober magnetni privlak, ki bo pritegnil dobre dogodivščine. Sodelujte, sprostite se in se prehitro ne obremenjujte z vsakodnevnimi opravki. Najmočnejši vpliv boste čutili raki, škorpijoni, vodnarji in ribe.

Andreja Novak, astrologinja angelca.si


Najbolj brano