Začutili boste svojo notranjo moč

Odličen vikend, ko si boste lahko dobro spočili doma in brez pretiranih načrtov. Ne razburjajte se, če ne bo vse tako, kot si želite, dovolite zvezdam, da vam pokažejo, kaj je za vas optimalno.

Dinamični boste in v tem tednu boste večkrat začutili svojo notranjo moč, ki jo boste vse bolj znali tudi uveljaviti v okolju. Torkova polna luna bo to še spodbudila, a na srečo v četrtek pride Sonce v znamenje vodnarja, kar bo osvobodilo čustva in vam dalo občutek lažjega dihanja. Vodnarji - vse najboljše!

Sobota / 15. januar

Pestro dopoldne, ko boste komunikativni in polni idej. Popoldne, ob 17.10, preide Luna v znamenje raka in kar naenkrat boste imeli potrebo po ustvarjanju sprememb doma. Želeli si boste narediti pravo gnezdo in pomagati vsem družinskim članom pri dobrem počutju. Lahko da ne bodo tako navdušeni nad vašimi idejami, zato se pogovorite in prisluhnite tudi njihovim željam. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, dvojčki, raki, device in vodnarji.

Nedelja / 16. januar

Danes pazljivo z besedami in dejanji, saj boste bolj močni v svojih namerah, kot boste pričakovali. Luna je še vedno v raku in si želi poskrbeti za dom in vse domače, medtem ko vas pri tem moti povezava Sonca in Plutona, ki pa želi uveljaviti vašo osebno resnico in ne boste mogli več v miru gledati stvari, ki vas zares motijo. Pomembno je, da izrazite svojo resnico na najbolj konstruktiven način in se pri tem sprostite ter ne zatirate več svoje notranje moči in strasti. Pokažite na lepo, kdo zares ste. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, dvojčki, levi, device, škorpijoni in kozorogi.

Ponedeljek / 17. januar

Dinamičen dan z Luno v raku. Želeli boste narediti vse za svoje domače. Lahko se zgodi, da se boste vi čisto preveč potrudili, oni pa še opazili ne bodo, kako ste se žrtvovali za njih. To vas lahko precej razjezi, zato se raje pravočasno pogovorite o vsem, kar je potrebno narediti in s skupnimi močmi osrečite vse. Močno sodelovanje Sonca in Plutona vas bo še vedno spodbujalo, da izrazite svojo resnico. Če se ne boste vi aktivirali, se lahko zgodi, da bo Usoda poskrbela za to, da se boste prisiljeni izraziti. Najmočnejši vpliv boste čutili raki, levi, škorpijoni, kozorogi in ribe.

Torek / 18. januar

Polna luna se zgodi okoli enih ponoči v znamenju raka in lahko da bo razkrila vaša pretirana čustva, ki ste jih do sedaj še lahko skrivali ali pometli pod preprogo. Polna luna ter predvsem povezana Sonce in Pluton v opoziciji pa vas bosta aktivirala na način, da boste pozabili na svojo previdnost in se jasno odkrili in izrazili vse, kar ste želeli in tudi tisto, kar ste do sedaj skrivali. Ker se že zjutraj Luna premakne v znamenje leva, boste še bolj ponosni nase in se nikakor ne boste želeli ukloniti. Želeli si boste zabave, dobrih srečanj s prijatelji in ožjimi sorodniki ter aktivirali nekatere prav navdihujoče stike. Najmočnejši vpliv boste čutili raki, levi, škorpijoni, kozorogi in ribe.

Sreda / 19. januar

Z Luno v levu je danes odličen dan za frizerja, saj bo današnja frizura dobro okrepila vaš dober izgled in vam dodala k samozavesti. Striženje v času Lune v levu vam namreč naredi lase močnejše in če ta nasvet redno spremljate, se vam kaj kmalu to pozna v pravi zdravi grivi. Sonce se poslavlja od znamenja kozoroga in vam danes nudi optimalna spoznanja glede svojih temeljev, kvalitete in sprejemanja materialnih dobrin. Pišite si vse ideje, navdihe in katerokoli zanimivo misel, ki se pojavi. Tako boste prizemljili ne samo besed, temveč tudi energijsko podporo, ki vas bo spremljala. Najmočnejši vpliv boste čutili levi, škorpijoni, kozorogi in vodnarji.

Četrtek / 20. januar

Odličen dan z Luno v levu, ki ob 15. uri preide v znamenje device. Ponoči je Sonce prešlo v znamenje vodnarja, kar bo podprlo vaš navdih in občutek Svobode in Svetlobe se bo začel krepiti. Vse bolj dolgi dnevi bodo aktivirali optimizem in notranjo moč, da boste začeli čutiti svoje globlje želje in energijo ter upanje, da se začnejo stvari obračati na bolje. Najmočnejši vpliv boste čutili levi, device, kozorogi in vodnarji.

Petek / 21. januar

Delovni boste, saj vas bo Luna v devici priganjala, da poskrbite za vse detajle, ki vam sicer ne bodo dali spati. Zato se ne upirajte, poskrbite za vse tisto, kar vam hodi po glavi, in dobro boste zaključili delovni petek. Popoldne ali zvečer boste poskrbeli tudi za svoje telo in si z veseljem privoščili razvajanje v domači kadi ali sprostitvenih vajah. Komunikativni boste in proti večeru vse bolj kreativni. Uživajte v vsakem trenutku in v dobri družbi. Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, raki, device in vodnarji.

Andreja Novak, astrologinja angelca.si


Najbolj brano