Z Vrha do Buenos Airesa

Argentinka María Florencia Ferré, velika ljubiteljica slovenske književnosti, ki je prevedla za knjižno polico slovenskih literarnih del, je svojemu opusu ob koncu lanskega leta dodala eno najbolj klasičnih del slovenske literature: Martina Krpana Frana Levstika. Pri projektu je tvorno sodelovala tudi ...

Za izdajo Martina Krpana v kastiljskem jeziku v Argentini so 
zaslužni prevajalka María Florencia Ferré (desno), slovenska 
veleposlanica Jadranka Šturm Kocjan in založnik Omar 
Tavalla.
Za izdajo Martina Krpana v kastiljskem jeziku v Argentini so zaslužni prevajalka María Florencia Ferré (desno), slovenska veleposlanica Jadranka Šturm Kocjan in založnik Omar Tavalla. 

Jadranka Šturm Kocjan, nekdanja profesorica in ravnateljica na koprski gimnaziji, kasneje poslanka v slovenskem parlamentu, je že pred veliko leti presedlala ...

Celotna vsebina je na voljo le naročnikom.

Želite dostop do vseh spletnih vsebin?

Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop 1,99 EUR

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1 in Telemach. Po vnosu mobilne številke, boste na mobilni telefon prejeli SMS sporočilo, ki ga morate potrditi s ključno besedo "DA" (velike tiskane črke). Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.

 
Za urejanje nastavitev zasebnosti ali brisanje nakupov kliknite tukaj!

*Dostop s SMS kodo je mogoč samo na spletni strani primorske.si. V mobilni aplikaciji Primorske novice prijava s kodo zaenkrat še ni mogoča.

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

 
Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
ALI

Paketi po vaši meri z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic

Izberite paket po vaših željah s poljubnim načinom plačila in si zagotovite dostop do vseh digitalnih vsebin Primorskih novic.

Prijavite se z obstoječim uporabniškim računom ali registrirajte novega uporabnika in si izberite paket po vaših željah z enomesečno, šestmesečno ali letno naročnino.

Za nakup digitalnih paketov omogočamo plačila:

  • Bančno nakazilo
  • Paypal
  • Kreditne kartice
  • Moneta
Paket Cena
Dnevni paket 1,99 EUR
Popolni paket že od 7,99 EUR / mesec
Popolni plus PDF paket
PDF izdaja je dostopna le na pametnih napravah.
že od 15,99 EUR / mesec
Vse cene vsebujejo 22% DDV.  

Z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic lahko do vsebin dostopate tudi preko pametnih naprav. Aplikacija Primorske novice je na voljo v:

Najbolj brano