Prihaja čas poletnih romanc

Zadnji julijski vikend ne bo šel čisto po vaših načrtih, zato je dobro, da ste prilagodljivi in da ne silite v smeri, ki se ne bodo izšle že na prvi pogled. Prvi dnevi avgusta vas bodo dobro podpirali v ljubezni, iskricah strasti in poletnih romancah.

Če ste vezani, previdno, da si ne pokvarite domačega odnosa, samski pa se le odprite novim srčnim sodelovanjem. V petek vstopi Merkur v znamenje device in vas spodbudi, da se bolj natančno lotite dela in načrtovanja.

Sobota / 30. julij

Družabna sobota z Luno v levu se bo lepo razvijala in vas spodbujala pri dobri volji in novih začetkih. Ob 20.10 preide Luna v devico in bodo energije postale bolj zaskrbljene in pretirano natančne. Zato izkoristite dan za avanture in dogodivščine, ki vam bodo polepšale poletje. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, levi, strelci in vodnarji.

Nedelja / 31. julij

Danes pazljivo usmerjajte svojo energijo, predvsem misli. Z Luno v devici boste nagnjeni k zaskrbljenosti, ki jo bosta podpihovala Merkur in Saturn. Merila se bosta v opoziciji ter vam kazala, katere strahove ali negativne misli nosite v sebi. Čas je, da jih osvobodite in zaživite na novo. Sočasno vas bosta Sonce in Jupiter vabila v optimizem, sproščenost in razvajanje. Ne usmerjajte pa se v romantične aktivnosti, saj vas bo povezava Venere in Kirona naredila močno občutljive in lahko da boste pretirano reagirali v negativno smer. Vzemite si dan za razvajanje in dobro druženje s prijatelji ter sprostite vsa bremena z njihovo pomočjo. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, dvojčki, levi, device in vodnarji.

Ponedeljek / 1. avgust

Prvi avgustovski dan vas bo z Luno v devici usmerjal v načrtovanje in ustvarjanje reda. Vzemite si čas in v sebi prepoznajte, kaj bi najraje počeli, in pri tem si dovolite, da vas cona udobja ne omejuje. Imate namreč podporo Marsa v biku, ki vas spodbuja, da ustvarite ali začnete ustvarjati nekaj novega, kar bo vplivalo na dobro in lagodno življenje ter vam uredilo nekatere konkretne materialne stvari. Zato danes ne lenarite. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, raki in škorpijoni.

Torek / 2. avgust

Zjutraj preide Luna v tehtnico in vas odpre za dobre odnose in harmonijo z življenjem. Začutili boste iskrice strasti in veselje do ljubezni, saj vas bosta Venera in Mars, pokrovitelja dobrih zmenkov in ljubezenskih situacij, prek Urana vabila v nenadno spremembo. Dan je odličen za zmenke, če ste se pripravljeni odzivati na malo nenavadne situacije in si dovoliti, da sledite instinktu in srcu, ki vas lahko vodita v čisto drugo smer. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, raki, tehtnice in vodnarji.

Sreda / 3. avgust

Odličen dan za zaljubljenost, harmonijo in dobre zmenke. Z Luno v tehtnici in odlično povezavo Venere in Marsa bo ljubezen v zraku in vas spodbujala, da tudi vi odprete srce ter pokažete svoje globlje nagibe partnerju ali simpatiji. Če ste samski, si privoščite izlete na kraje, kjer se počutite dobro, in se odprete morebitnim srečanjem. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, raki in tehtnice.

Četrtek / 4. avgust

Dopoldne boste še harmonični z Luno v tehtnici, ki pa malo pred 14. uro preide v škorpijona in spodbudi instinkt ter malo bolj problematično intuicijo. Merkur vstopi v devico in kar naenkrat se boste lažje pogovorili z mojstri in vsemi, s katerimi sodelujete pri kakršnimikoli delu. Lahko da vas bodo zagrabile negativne misli in skrbi, v tem primeru prečistite stanovanje in se lotite bolj redne meditacije. Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, raki, device in škorpijoni.

Petek / 5. avgust

Dinamičen in sproščen petek z Luno v škorpijonu se obeta. Malo po 13. uri se dovrši prvi krajec, ki še spodbudi že začete nove navade, ki bi jih radi vpeljali v svoje življenje. Spodbuja pa vas tudi k vsem novostim, ki ste si jih zaželeli v tem času. Začnite z novo navado, ki vas bo pripeljala do dobrega življenja. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, škorpijoni in ribe.

Andreja Novak, astrologinja angelca.si


Najbolj brano