Osebnosti Primorske na spoznavnem srečanju

Prav vse mesečne osebnosti minulega leta so se danes dopoldne odzvale vabilu primorskih medijskih hiš - Radia in Televizije Koper, Radia Trst A, Primorskega dnevnika in Primorskih novic - na spoznavno druženje.

Prireditev bosta tako kot lani vodila Karin Sabadin(skrajno levo) in 
Matej Sukič (skrajno desno). Foto: Tomaž Primožič/FPA
TomaĹľ PrimoĹ
Prireditev bosta tako kot lani vodila Karin Sabadin(skrajno levo) in Matej Sukič (skrajno desno). Foto: Tomaž Primožič/FPA TomaĹľ PrimoĹ

KOPER > Tako so v studiu Hendrix koprskega radia opravili “generalko” za sobotno večerno prireditev, ko bo v koprski dvorani Sv. Frančiška razglašena zmagovalna osebnost, poklepetali z ustvarjalci akcije, nekateri pa so skoraj v živo gostovali tudi v radijskem programu. Glasovanje traja še jutri in pojutrišnjem do polnoči, potem pa nastopi čas negotovosti do razglasitve. Prireditev bosta tako kot lani vodila Karin Sabadin in Matej Sukič, spremljati pa jo bo mogoče v prenosu obeh sodelujočih radiev ter v spletnem prenosu na straneh Radia Koper in Primorskih novic. Televizijski posnetek bo na sporedu v nedeljo ob 18h na TV Koper, na Rai 3 BIS pa prihodnjo soboto ob 20.50.

Več o sobotnem programu lahko preberete: Zlato jabolko bo dozorelo v Kopru


Najbolj brano