Odprite se ljubezni

Odlični dnevi se obetajo, saj vam bo druženje Venere in Marsa v kozorogu aktiviralo iskrice strasti in željo, da uredite ne samo ljubezensko področje, temveč tudi harmonizirate svoje celotno življenje, vključno s službo in svojim fizičnim izgledom.

To vas bo po eni strani navdušilo in aktiviralo, a sočasno vzpodbudilo v vas skrite strahove, dvome in vse, kar vas sicer prikrito ovira, da ne zaživite na polno vseh svojih potencialov.

Sobota / 12. februar

Strast vas bo prevzemala in iskali boste možnosti za romantične zmenke. Ker pa je takoj po polnoči Luna prešla v znamenje raka, se vam bo zdelo najbolj praktično, da imate zmenek kar doma. Če ste samski, se odprite za možnosti srečanj skozi dan, vezani pa se ne odmikajte od gospodinjskih del, saj v dvoje lahko postanejo prav romantična. Če danes v vezi ne boste začutili vsaj naklonjenosti in sproščenosti, potem se morate zamisliti nad sabo in svojim odnosom ter načinom življenja. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, dvojčki, raki, device, tehtnice in kozorogi.

Nedelja / 13. februar

Z Luno v raku je danes odličen dan za družino, še bolje za dan v dvoje doma. Mars in Venera bosta spodbujala iskrice strasti in ljubezen, ki bo vse bolj prisotna v vas in/ali okoli vas. Če ste samski, pojdite na izlet oziroma v naravo ter se odprite za vibracijo ljubezni, ki vam lahko zmanifestira srečanje s prav posebno osebo. Vezani se posvetite svojemu partnerju in dovolite, da zvezde obudijo najlepše v vas. Če ne bo šlo, razmislite, kaj lahko naredite v tej smeri. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, dvojčki, device, tehtnice in kozorogi.

Ponedeljek / 14. februar

Dopoldne boste precej čustveni in odprti za flirtanje, vezani pa želeli ugoditi partnerju za vsako ceno. Luna je namreč še v raku in malo po 12. uri preide v leva, kar vas lepo podpre v samozavestnem sodelovanju z okoljem. Dan je za ljubezen, ne samo zato, ker je valentinovo, temveč ker sta res odlično povezana Mars in Venera, ki bosta v znamenju kozoroga odklenila korenine in aktivirala rast vsega lepega. Odprite se ljubezni, izrazite jo na pravi način in ob pravem času, priložnosti bo v tem času še več kot dovolj. Malo pred polnočjo preide Merkur v znamenje vodnarja, kar vas bo osvobodilo in vam aktiviralo domišljijo v prav posebno smer. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, raki, levi, tehtnice in vodnarji.

Torek / 15. februar

Z Merkurjem na sveže v vodnarju in s povezanostjo Marsa in Venere boste osvobojeni marsikaterih negativnih misli in zadihali v čisto drugačen dan. Lahko da vas bo pot zanesla med zanimive ljudi, kjer se bodo razvili lepi odnosi in dobra podpora. Samski - dnevi so odlični za ljubezenska srečanja, še posebej, če se želite najti v vezi z nekom bolj sproščenim in svobodnim. Luna v znamenju leva vam bo dajala dovolj samozavesti za vse, kar boste želeli. Odličen dan je tudi za dobre nakupe in nego telesa. Ne zamudite dobrega dneva za striženje. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, dvojčki, device, tehtnice in vodnarji.

Sreda / 16. februar

Pester dan bo, z Luno v levu se boste še želeli družiti in sodelovati v dobrih dogodivščinah. Sonce se že počasi poslavlja od avanturističnega vodnarja in vas bo danes spodbujalo, da se izrazite, še posebej na čustvenem področju. Odličen dan je za zmenke, spogledovanja in druženje s simpatijo, še posebej, če ste samski. Vezani se posvetite partnerju, da obudite svojo vezo na lep način. Malo pred 18. uro se zgodi polna luna, ki pa zvečer ob 21.42 preide v znamenje delovne device, zato vam lahko spanje otežijo številne misli in načrtovanja. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, levi, tehtnice, kozorogi in vodnarji.

Četrtek / 17. februar

Dober delovni dan z Luno v devici, ko boste lahko veliko naredili na najbolj nenavaden način. Polno idej in zanimivih dogodivščin se obeta, tako delovno kot tudi osebno. Zvezde so danes zelo radodarne in vam podžigajo strast v vsem, česar se boste lotevali. Lahko srečate zanimivo osebo, še posebej, če ste samski, se lahko res dobro ujamete, vendar pa današnje srečanje ne bo imelo dolgoročnih obetov. Dobre volje boste in optimistično sodelovali z vsem, kar se bo dogajalo, in življenje vam bo pokazalo nove možnosti, ki vas bodo navdušile. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, levi, tehtnice, škorpijoni in kozorogi.

Petek / 18. februar

Odličen petek se obeta. Mars in Venera vas bosta spodbujala k flirtanju ali vsaj k razmišljanju o ljubezni in zmenkih. Z Luno v devici boste še delovno natančni, sistematični in hitro uredili vse potrebne zadeve, da vas delo ne bo oviralo v prostem času. Popoldne pride Sonce v znamenje rib, kar vas bo sprostilo, vam aktiviralo navdih in vas povezalo z globljimi čustvi ter idejami. Želeli se boste družiti z ljudmi, s katerimi boste lahko sanjarili in se o vsem pogovorili. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, levi, device, tehtnice in kozorogi.

Andreja Novak, astrologinja angelca.si


Najbolj brano