Moč škorpijonovega instinkta se krepi

Moč škorpijonovega instinkta in intuicije se krepi, zato si prisluhnite. Še posebej čez vikend, ko Mars vstopi v to najgloblje znamenje in bo lahko vaša osebna volja ovirana z globokimi ali skritimi čustvi.

Četrtkov mlaj, prav tako v škorpijonu, vas vabi, da se sprostite in se odprete za hitre in nepričakovane spremembe, ki pa vam lahko prinesejo veliko dobrega na dolgi rok. Kaj si želite začeti na novo in kaj opustiti? Do četrtka se odločite in od petka naprej sprejemajte podporo rastoče Lune, kar bo še posebej dobro, saj tudi Merkur vstopi v znamenje škorpijona in boste sposobni res globokih odločitev. Pri tem vas podpre še Venera, ki vstopi v kozoroga prav tako na petek in vam omogoči, da vaš dober magnetni privlak spremeni temelje življenja.

Sobota / 30. oktober

Pestra noč se je razvila v pester dan. Veliko dogajanja, a ker je tudi ljubezen v zraku, se bo vse uredilo optimalno. Samo odprite se majhnim in večjim darilom, ki jih ima življenje za vas. Ne ozirajte se na omejitve ali sodbe okolice, temveč sledite svoji notranji moči in veselju, ki vam ga bo dan ponujal. Popoldne pride Mars v znamenje škorpijona, kar bo okrepilo vaš instinkt, ki ga uporabite v dobro ter se aktivirajte v za vas pomembne stvari. Zvečer bo Luna vstopila v znamenje device in pomirila prekipevajoča čustva. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, levi, device, škorpijoni, kozorogi in vodnarji.

Nedelja / 31. oktober

Dan reformacije, modernejše dan čarovnic, ne glede na to, kaj boste praznovali, pa je dober dan za pozitivno druženje, dobro sodelovanje in umirjenost, ki bo vladala. Če še niste, prestavite uro na zimski čas, torej eno uro nazaj. Proti večeru bodo nenadna odkritja, zanimivi pogovori bodo prinesli čustveno pozitivna presenečenja in srečni boste. Največji vpliv boste čutili biki, raki, levi, device, škorpijoni in vodnarji.

Ponedeljek / 1. november

Dober dan se obeta s pozitivnimi stiki, dobrimi energijami, ki vas bodo povsod spremljale. Optimizem vam bo dal veliko podporo za dobre načrte za prihodnost in lahko da vas bodo ljudje, ki jih boste danes srečali, dobro podprli v vsem tem. Ženske boste proti večeru začutile željo po negi, razumevanju in lahko da boste začele razmišljati, kaj bi konkretno spremenile v svojem življenju. Lahko da si boste končno oddahnili in se lažje sprostili ter dobro naspali. Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, device, tehtnice, strelci in vodnarji.

Torek / 2. november

Malo po polnoči prestopi Luna v znamenje tehtnice in harmonično razpoloženje je zagotovljeno. A vseeno bodite pozorni, ker zvezde privijajo komunikacijo in razmere v vožnji. Ohranite zbranost in hladno glavo, ne reagirajte na provokacije, saj gre za močno povezavo med Merkurjem in Plutonom, kar pomeni, da bodo karmične energije oz. energije podzavesti iskale pot na plano. Najboljše počutje boste čutili dvojčki, device, tehtnice, škorpijoni in kozorogi.

Sreda / 3. november

Umirjen in sproščen dopoldan se bo razvil v odličen popoldan. Družabni boste in odprti za dobra povabila ter za harmonične odnose, ki jih bodo zvezde lepo podpirale. Ne odzivajte se na strahove, ki se lahko na trenutke pojavijo, samo sprostite se, da gre vse slabo mimo vas in dobro ostane. Večerni pogovori bodo sproščeni in lahko se pripravite na romantično noč in nežnost, ki bo v zraku. Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, levi, tehtnice, strelci in vodnarji.

Četrtek / 4. november

Ponoči prestopi Luna v znamenje škorpijona in okrepi čustveno plat življenja. Zvečer po 22. uri se dovrši mlaj v škorpijonu, ki prinese nove možnosti za nove temelje, vsaj po čustveni plati. Odprite se za spremembe in razmislite, kaj si res želite začeti na novo ali katero staro razvado želite opustiti. Sedaj je pravi čas v tej smeri, da vas že jutri rast Lune iz najbolj globokega škorpijona pri tem podpre, kar pomeni, da lahko z dobro odločitvijo premagate tudi karmična, stara bremena, ki so bila zalepljena v vaših energijah. Najmočnejši vpliv boste čutili raki, levi, škorpijoni, vodnarji in ribe.

Petek / 5. november

Ponoči ste lahko že čutili napeto povezavo Sonca in Urana, ki bo danes cel dan povzročala težave z elektriko in nenadne spremembe v vseh pogledih. Ohranite zbranost in se raje posvetite svojemu videzu ter počutju doma, saj Venera prehaja v znamenje kozoroga in vas bo podprla v sprejemanju obilja, pa tudi regeneracije telesa. Zvečer pride še Merkur v znamenje škorpijona, kar bo poglobilo vašo intuicijo, a sočasno vas bo tudi odprlo za morebitne konflikte zaradi besed, ki bodo brez cenzure prihajale na plano. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, levi, tehtnice, škorpijoni, kozorogi in vodnarji.

Andreja Novak, angelca.si


Najbolj brano