Marijan Miklavec že štiri desetletja slika kraške vasi

8. septembra, na mali šmaren, bo dopolnil okroglih 80 let. Za darilo ne pričakuje ničesar. Ravno obratno. Tega dne bo on Sežani in Krasu podaril tri stvari: odprl novo, že drugo galerijo v Sežani, ki jo je uredil v Štolfetovi domačiji, predstavil bo lično in zajetno monografijo Ponos Krasa, vsem ...

V novi galeriji je dobilo domovanje dvanajst zemljenk - slik velikega formata, za vseh dvanajst krajevnih skupnosti v občini.

 Foto: Marica Uršič Zupan
V novi galeriji je dobilo domovanje dvanajst zemljenk - slik velikega formata, za vseh dvanajst krajevnih skupnosti v občini.  Foto: Marica Uršič Zupan

Marijan Miklavec je rojen na praznik Marijinega rojstva. “Če bi bil dekle, bi bil Marija, tako sem Marijan,” razloži, kako sta mu pred osmimi desetletji ...

Celotna vsebina je na voljo le naročnikom.

Želite dostop do vseh spletnih vsebin?

Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop 1,99 EUR 0,99 EUR

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom in A1. Po vnosu mobilne številke, boste na mobilni telefon prejeli SMS sporočilo, ki ga morate potrditi s ključno besedo "DA" (velike tiskane črke). Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.

 
Za urejanje nastavitev zasebnosti ali brisanje nakupov kliknite tukaj!

* Akcijska cena 0,99 EUR velja do 30. 6. 2019.

* Dostop s SMS kodo je mogoč samo na spletni strani primorske.si. V mobilni aplikaciji Primorske novice prijava s kodo zaenkrat še ni mogoča. Ne vključuje PDF.

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

 
Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
ALI

Paketi po vaši meri z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic

Izberite paket po vaših željah s poljubnim načinom plačila in si zagotovite dostop do vseh digitalnih vsebin Primorskih novic.

Prijavite se z obstoječim uporabniškim računom ali registrirajte novega uporabnika in si izberite paket po vaših željah z enomesečno, šestmesečno ali letno naročnino.

Za nakup digitalnih paketov omogočamo plačila:

  • Bančno nakazilo
  • Paypal
  • Kreditne kartice
  • Moneta
Paket Cena
Dnevni paket 1,99 EUR
Popolni paket že od 7,99 EUR / mesec
Popolni plus PDF paket
PDF izdaja je dostopna le na pametnih napravah.
že od 15,99 EUR / mesec
Vse cene vsebujejo 22% DDV.  

Z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic lahko do vsebin dostopate tudi preko pametnih naprav. Aplikacija Primorske novice je na voljo v:

Najbolj brano