Letni horoskop

Kaj planeti v prihodnjem letu napovedujejo posameznim astrološkim znamenjem?

 Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com

Oven

Leto se bo začelo z velikim valom brezskrbnosti in energije. Januar bo poln ljubezni in strasti, tisti, ki je še nimate, pa boste verjetno našli sorodno dušo. Pred vami je sicer mnogo izzivov, zaradi katerih boste morali včasih obrzdati svoj vroči karakter. Marec, april in avgust bodo najbolj primerni meseci za postavitev temeljev za dolgoročno poslovno sodelovanje. Če je vaša ljubezenska zveza v težavah, se bo februarja to kazalo v vzponih in padcih, že marca pa se bo ustalila.

Samski se boste v poletnih mesecih soočili z vprašanjem, ali bi utrdili neko še ohlapno razmerje ali poiskali nekega drugega človeka. Ob koncu leta se vam lahko zgodi, da se bo neka zgodba, ki se je začela v napačnem trenutku, tudi končala, trdna razmerja pa bodo prebrodila še tako hude pretrese. Na delovnem področju bodo najbolj ugodni prvi meseci, še posebej za tiste, ki boste zastavili novo dejavnost. Napredovanje vas čaka avgusta, ko boste to zaznali tudi na bančnem računu. Proti koncu leta bodite previdni in ne delajte prevelikih in tveganih poslovnih korakov. Z zdravjem v letu 2019 ne boste imeli večjih težav, le z večjimi napori nikar ne pretiravajte.

Bik

Prihaja leto sprememb, ki bodo na trenutke že skoraj revolucionarne. Morali se boste soočiti s tistim delom svoje osebnosti, ki je do zdaj še niste poznali. Spremenili boste pogled na življenje in si postavili drugačne prioritete. Utrdili boste družinske in partnerske vezi. Spoznavali boste nove ljudi, tudi vplivne, ki vam bodo pomagali širiti obzorja in poslovne priložnosti. Veliko boste potovali. Pogosto boste prepričani, da je to čas preporoda, ki vas pelje po zmagovalni poti in boste vztrajali na njej. Se boste pa morali sprijazniti s številnimi spremembami, katerim sicer niste preveč naklonjeni. To velja tudi v ljubezni.

Samske lahko doleti ljubezen na prvi pogled, ni pa izključena niti vrnitev stare ljubezni. Partnerstva bodo trdna in zavezniška. Poslovna pot se bo skozi leto vztrajno vzpenjala, le v februarju bodite nekoliko previdni. Zadnja četrtina leta bo bolj kot sicer naklonjena umetniškim dušam, konec leta pa bo za vse bike čas za pobiranje sadov. Vse napore boste zlahka premagovali, le poletna vročina vas bo nekoliko zdelala. Finančnih težav ne boste imeli, saj boste znali denar naložiti pravilno, pa tudi zaslužili boste dobro.

Dvojčka

Leto bodo zaznamovali vzponi in padci, v vašem življenju se bodo pogosto pojavile napetosti in ovire. V medosebnih odnosih bodite strpni in previdni, enako velja na finančnem področju, saj vas lahko napačna naložba drago stane. Dobro premislite, ko se boste odločali za večje nakupe ali podpis kakšne pogodbe, ki lahko vpliva tudi na stanje vašega bančnega računa. Ne zaupajte prav vsakemu, ki pride mimo, svetujejo zvezde.

Kljub težavam ne bo manjkalo prijetnih obdobij, zlasti v aprilu, juliju in konec septembra. V letu, ki prihaja, bo čas tudi za “revizijo” na ljubezenskem področju. Le najmočnejša razmerja bodo kljubovala vsem težavam, ki se bodo pokazale že v začetku leta. Če boste čutili, da se partner oddaljuje od vas, čim prej razčistite, kaj se dogaja. Morda se je med vaju vmešal nekdo tretji. Za samske, ki ne iščejo trdnih zvez, bosta najboljša meseca marec in april, saj se bodo flirtanja kar vrstila. Šele jeseni se bo razburkano ljubezensko morje umirilo. Tudi pri delu vas čakajo turbulentni časi, vendar znate zavihati rokave in doseči zavidljive rezultate. Ohranite mirno kri. Kljub vsemu boste namreč polni energije in v dobri kondiciji.

Rak

V prihodnjem letu boste pogosto na preizkušnji, saj ne bo šlo vse tako, kot bi si želeli, čeprav ne boste razumeli, zakaj. Razmislite, kaj lahko spremenite, da bi dosegli zastavljene cilje. Rojenim v prvi dekadi ljubezen ne prinaša nič bistveno novega. V februarju se lahko napetosti v partnerskih razmerjih poglobijo. Za samske bo prva polovica leta dolgočasna, od julija naprej pa se vam obetajo številna romantična srečanja in z njimi tudi možnost, da najdete pravo ali pravega.

Poletje bo minilo v sproščenem ozračju, z jesenjo pa se lahko vrnejo tudi ljubezenska trenja. Dobro razmislite, na čigavi strani je krivda. Pri skupinskem delu boste uspešni, v začetku leta bodite pozorni na napake, ki vas lahko drago stanejo. Nova poznanstva bodo pozitivno vplivala tudi na poslovne priložnosti, izkoristite jih. Nekaj težav se v aprilu obeta tistim, ki vodite lastno poslovno dejavnost. Proti koncu leta se bodo poslovne zadeve vendarle obrnile v pozitivno smer. Z zdravjem ne boste imeli večjih težav, bodite pozorni na temperaturne skoke in klimatske spremembe. Na denarnem področju bodite previdni, ne zapravljajte preveč in ne računajte na dodatne prilive.

Lev

Čaka vas uspešno leto, tako na poslovnem področju kot v zasebnem življenju. Včasih se vam bo zdelo, da je vaše življenje dolgočasno, vendar videz pogosto vara. Boste pa na trenutke preveč ravnodušni do vsega in vseh okoli sebe, zlasti v marcu in novembru. V začetku leta boste v ljubezni jadrali s polnimi jadri. Tisti, ki imate novega partnerja, boste z njim v popolnem sozvočju, prav tako ne bo težav v dolgotrajnejših zvezah. Se pa lahko manjše napetosti pojavijo v marcu in novembru, a brez usodnih posledic.

Samski levi se boste občasno počutili osamljene in razmišljali o nekdanjih ljubeznih, vendar brez kakršnegakoli upanja. Nove simpatije se vam bodo izmikale. Vroči dnevi bodo tudi vam prinesli vroče spremembe, saj boste z ljubljeno osebo razčistili nesoglasja. Ta lahko ponovno izbruhnejo že jeseni, saj še sami ne boste prepričani, ali bi lahko spogledovanje preraslo v kaj trajnejšega. V poklicni karieri vas čaka pozitiven preobrat. Prvi meseci bodo bolj mirni, od aprila naprej pa boste želi sadove svojega dela. Z vami bodo zadovoljni tako podrejeni kot nadrejeni. Znašli se boste pred novimi delovnimi izzivi, a temeljito premislite, preden stopite v neznano.

Devica

Spremembe, ki vas čakajo v prihodnjem letu, bodo pozitivno vplivale na vaš pogled na svet. Če želite doseči rezultate, se morate spremeniti, zato se ne bojte manjših življenjskih revolucij. Nekateri boste utrdili partnerska razmerja, tudi s prihodom novega družinskega člana, drugi se boste - ne z lahkim srcem - odločili za spremembo poklicne poti. Začetek leta bo na ljubezenskem področju nekoliko zahteven, še posebej za pare, ki niste povsem utrjeni.

Že v februarju in marcu bodo zvezde bolj naklonjene ljubezni, za samske obstaja velika verjetnost, da boste srečali prav posebnega človeka, s katerim boste želeli ostati vse življenje. Pomembnim srečanjem bosta naklonjena tudi julij in avgust. Leto se bo za device končalo v znamenju ljubezni in romantike. Na poslovnem področju se vam obeta kar nekaj zahtevnih obdobij, ki pa jih boste uspešno premagali. Februarja in marca boste bolj raztreseni, utrujeni in lahko boste slišali tudi kakšen očitek. Še posebej bodite previdni, če delate s kakšnim družinskim članom, saj lahko pridejo do izraza zelo različni pogledi na posel. Pazite na zdravje, vzemite si čas zase in večkrat poiščite sprostitev v naravi.

Tehtnica

Prihajajo novosti: spoznali boste nove ljudi, navezali pomembne stike. Kljub temu bo na vaši poti manj ovinkov in na čustvenem področju več stabilnosti. Zvezde so vam naklonjene, zato izkoristite leto za pomembne življenjske odločitve. Kljub temu se vam bo na trenutke zdelo, da vam nekaj preprečuje uresničitev življenjskih sanj. Samski imate veliko možnosti, da boste januarja spoznali sorodno dušo, ki pa vam bo že februarja povzročala nekaj težav. Ljubezensko življenje bo tudi sicer razgibano, ni izključeno, da se bo vrnil nekdo iz vaše preteklosti, ki mu niste nikoli do konca zaprli vrat.

Proti koncu leta lahko doživite tudi kakšno razočaranje. Poslovno bo leto zelo uspešno, tako za tiste, ki iščete službo, kot za vse, ki jo želite zamenjati. Na trenutke boste sicer živčni, ker boste imeli občutek, da vas šef ne razume. Projekte poskusite spraviti pod streho še pred jesenjo. Stanje na vašem bančnem računu se bo izboljšalo, vendar bodite previdni pri morebitnih vlaganjih. Septembra in oktobra se boste soočili z nekaterimi birokratskimi ovirami. Čeprav ne boste imeli zdravstvenih težav, se izogibajte večjim fizičnim naporom in poskrbite za dobro kondicijo.

Škorpijon

Pozitivna energija vas bo spremljala tudi v prihodnjem letu. Svoje projekte boste zlahka uresničili, hkrati pa utrdili svojo družbeno vlogo. Dobro veste, kaj hočete od življenja, pa tudi, kako boste to izpeljali. Načrtovali boste spremembe, ki bodo v vaše življenje vnesle novo dinamiko. Dobra volja vas zlepa ne bo zapustila. Tudi nad dogajanjem na ljubezenskem področju se ne boste mogli pritoževati. Dolgotrajna razmerja boste utrdili, nekateri tudi s poroko in razširitvijo družine.

Januar je pozitiven tudi za samske, saj boste srečali človeka, ki bo v vas prebudil strast. Lahko se vam zgodi ljubezen na prvi pogled, ki ne bo le površinska, z manjšimi trenji pa boste zlahka opravili. Jesen bo romantična in polna presenečenj. Čakajo vas tudi izjemne poslovne priložnosti, ki jih boste zagrabili z obema rokama. Tako vaši nadrejeni kot sodelavci bodo vaše poslovne korake spremljali z odprtimi usti. Sredi leta si privoščite daljše počitnice, da ne boste pregoreli. Septembra ali oktobra si lahko obetate napredovanje, konec leta pa bo vaš življenjepis končal v pravih rokah. Vaša forma bo vrhunska in tudi pogled na bančni račun vas bo spravljal v dobro voljo.

Strelec

Sreča spremlja pogumne, v letu, ki bo za vaše življenje zelo pomembno, pa vam poguma ne bo zmanjkalo. Okolica bo opazila vaše uspehe in vam priznala družbeno vlogo, ki jo dosegate z vztrajnim delom. Čas je zelo naklonjen vsem, ki želite ustvariti družino, zaživeti z nekom pod skupno streho ali pa se boste “samo” zaljubili. Zvezde so prav tako naklonjene prodaji ali nakupu nepremičnine.

Ljubezensko življenje bo v prihodnjem letu precej razgibano, tisti v dolgotrajnih partnerskih zvezah se boste odločili za utrditev skupnega življenja, mnogi pa boste ugotovili, da flirtanje ne vodi nikamor in boste razmerje prekinili, preden bi se lahko razvilo v kaj trajnejšega. Samski boste v poletnih mesecih zlahka osvajali in navezovali stike. Veliko možnosti imate za uresničitev poslovnega projekta, o katerem sanjate že dolgo. Čeprav se vam bo včasih zdelo, da ne dosegate rezultatov, bo čas pokazal, da to ne drži. Med junijem in avgustom si lahko obetate napredovanje ali vsaj nekoliko višjo plačo. Začetek jeseni ne bo primeren za iskanje nove službe. Čeprav nimate večjih zdravstvenih težav, se izogibajte mastni hrani in alkoholnim pijačam.

Kozorog

Tako v poklicnem kot zasebnem življenju vas čakajo novi izzivi. Pri delu ste odločni, močni in pripravljeni na nove naloge. Zvrhana mera energije vam je pri tem v veliko pomoč. Marca prihajajo nove priložnosti in čeprav vas bo na trenutke zagrabil pesimizem, ga boste odgnali zelo hitro. Prepoznali boste življenjsko priložnost.

Čeprav običajno niste ljubosumni, se vam v prihodnjem letu lahko zgodi, da boste postali. Občutek imate, da se hoče nek človek na vsak način vriniti med vas in vašega partnerja, vendar boste kmalu ugotovili, da je vaš strah neutemeljen. Samski boste v drugi polovici februarja srečali zelo zanimivega človeka, ob katerem boste pozabili na pretekle negativne izkušnje. Jesen bo harmonična. Na delovnem področju bo leto pozitivno, a bodite previdni. Ne prehitevajte dogodkov in ne odločajte se za hitre spremembe. Zaslužek bo dober, na pohvale pa boste morali večkrat počakati. Naj vas to ne spravi v slabo voljo. Čeprav ste v dobri kondiciji, vas to ne bo obvarovalo pred sezonskimi boleznimi. Preživite čim več časa v naravi. Preden se odločite za večjo naložbo, se posvetujte s strokovnjakom, da vas kasneje ne bo bolela glava.

Vodnar

Obetajo se vam novosti, leto bo zelo intenzivno in prineslo vam bo vrsto sprememb. Navezovali boste nove stike, krog prijateljev se bo razširil. V nekega človeka pa ne boste povsem prepričani, čemur bo morda botrovala tudi vaša preutrujenost. Niste pa vsi še pripravljeni obrniti svojega življenja na glavo, kar je razumljivo. Čeprav v ljubezni na začetku leta ne bo videti sprememb, se bo to kmalu obrnilo. V vaše življenje se lahko vrne nekdo, ki se je za nekaj časa umaknil, ali pa boste na novo spoznali nekoga, ki vam bo v trenutku ugrabil srce.

Trenutki z boljšo polovico bodo posebej intenzivni v marcu. Če pa še iščete ljubezen svojega življenja, imate največ možnosti v aprilu in juniju. V najbolj vročih mesecih leta se bo lahko pojavilo nekaj partnerskih nesoglasij, z jesenjo se bodo odnosi vrnili v mirne vode. Na delovnem področju vam bodo zvezde naklonjene, že na začetku leta lahko pričakujete napredovanje. Nekaj težav se bo lahko pojavilo sredi leta, zlasti birokratske narave. Proti koncu leta preglejte izdatke in bodite izjemno previdni pri naložbah. Sicer pa ne pozabite na vitamine in gibanje na svežem zraku, da boste ves čas v polni kondiciji.

Ribi

Zvezde vam v prihodnjem letu obetajo vzpone in padce. Imeli boste številne načrte, ki pa jih bodo dogodki, na katere ne boste mogli vplivati, velikokrat prekrižali. Življenje bo pred vas postavljalo ovire. Ne pričakujte vsega takoj, temveč pustite času čas. Že marca se bodo zadeve začele spreminjati na bolje in začeli boste uresničevati dolgoročne projekte. V ljubezni bodo na preizkušnji le trhla razmerja, medtem ko bodo trdna partnerstva kos vsem težavam, čeprav se boste kregali s partnerjem in ne bosta vedno na isti valovni dolžini.

Julij in avgust bosta sproščena in brezskrbna, samski boste zlahka našli sorodno dušo. Jesen pa ljubezenskim zadevam ne bo pretirano naklonjena. Na delovnem področju leto ne bo lahko, ne pričakujte napredovanj ali pohval. Lahko se pojavijo trenja v odnosu do nadrejenih, pa tudi s sodelavci. Nek projekt, v katerega ste verjeli, bo obstal na mrtvi točki. Razmišljali boste o zamenjavi službe, vendar se bodo zadeve proti koncu leta začele spreminjati in končno boste prišli na svoj račun. Z denarjem ravnajte previdno, saj ste v zadnjih letih zapravljali preveč. Vaša kondicija ni najboljša, pazite na prehrano in gibajte se nekoliko več.


Najbolj brano