Salicornia, gastronomski start-up Vjekoslava Hederića in Jana Sinčiča
Salicornia je okusna slanuša, slovensko ime zanjo je osočnik, pogovorno tudi morski špargelj. Piranski solinarji so ga pripravili na solato, rekli so ji sburjon. Čeprav okusen in poseben, pa osočnik ni prav pogost v kulinarični rabi, razen v restavraciji, ki ji je dal ime. Salicornia je nova gastronomska ...
Vjekoslav Hederič (levo) in Jan Sinčič sta Salicornia v Serminu. Foto: Sašo Dravinec
Tako rekoč rojena gostinca, kuharski mojster s pravim, mojstrskim izpitom Vjekoslav Hederić iz Kopra in somelje Jan Sinčič iz Marezig, se dobro poznata....
Celotna vsebina je na voljo le naročnikom.
Želite dostop do vseh spletnih vsebin?
Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop
1,99 EUR
Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih vsebin pošljite SMS s ključno besedo PN1 na številko 4246.
Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1, Telemach, T2 in Bob.
Po izvedenem plačilu boste prejeli aktivacijsko kodo, ki jo vpišete v polje spodaj ali na prijavni strani. Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.
Powered by 4EGI
Paketi po vaši meri z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic
Izberite paket po vaših željah s poljubnim načinom plačila in si zagotovite dostop do vseh digitalnih vsebin Primorskih novic.
Prijavite se z obstoječim uporabniškim računom ali registrirajte novega uporabnika in si izberite paket po vaših željah z enomesečno, šestmesečno ali letno naročnino.
Za nakup digitalnih paketov omogočamo plačila:
Z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic lahko do vsebin dostopate tudi preko pametnih naprav. Aplikacija Primorske novice je na voljo v: