Morska sol je dovolj za termostabilno rožnato barvo pršuta
Kulinarika
19. 08. 2022, 12.58
, posodobljeno: 19. 08. 2022, 13.48
Bralka Irena nam je posredovala vprašanje o soljenju in slanosti pršutov za našo dolgoletno sodelavko Marijo Merljak. Prehranska strokovnjakinja, ki bo v prihodnje spet pogosteje gostja na straneh našega časnika, je prijazno in temeljito odgovorila na zastavljeno vprašanje.
Bralka Irena v svojem vprašanju za pravi: “Na spletu sem našla vaš članek izpred parih let, ki govori o nitratih in dodatkih v mesninah. Moja dveletna ...
Si želite prebrati celoten članek?
Hiter nakup z mobilnim telefonom - Dnevni dostop
1,99 EUR
Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih vsebin pošljite SMS s ključno besedo PN1 na številko 4246.
Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1, Telemach, T2 in Bob.
Po izvedenem plačilu boste prejeli aktivacijsko kodo, ki jo vpišete v polje spodaj ali na prijavni strani. Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.
Powered by 4EGI
Sklenite naročnino na digitalne vsebine Primorskih novic.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
Vsakodnevni dostop do zanimivih zgodb iz lokalnega in nacionalnega okolja.
Podpora visokokakovostnemu novinarstvu.
Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.