Izkoristimo vsak prijeten dan

Veliko aspektov bo prinašalo veliko izzivov in raznoliko dogajanje, zato bomo težje sledili klicu padajoče Lune po umiku, počitku in miru. Sredin mlaj s Plutonom pa prinaša veliko pritiska na vse nas, družbeno krizo in naporen Lunin mesec.

Danes se bosta postopoma umirili napetost in sovražnost, bolj odprti bomo v ljubezni, kreativnosti, več bo energije in lažje se bodo povezovala nasprotja (Venera tirgon Mars). Jutri pa prihajajo k nam zopet neprijetne novice, več bo skrbi in soočanj z določeno agresijo (Merkur separira iz kvadrata z Marsom in aplicira v konjunkcijo s Saturnom). Ponedeljek bo kot oaza, ko se bo dalo z modrimi pogovori soočati z določenimi ranami in jih prečiščevati. V torek nas bo realnost nervirala, bomo pa imeli zanimive ideje. Kar zapišimo si jih, da nam ne pobegnejo (Merkur kvadrat Uran). V sredo bo tako mlaj v konjunkciji s Plutonom, ki prinaša krizo, naporne čase, tudi na naša področja. Prečiščevanje, ki se bo dogajalo, nosi močan pritisk na vse nas, in našli bomo veliko notranjo moč, da zdržimo. Marsov kvadrat na Saturna, ki bo eksakten v sredo, barva celotno obdobje v težke, trde energije sovraštva, jezo, ki ne popusti, in močnejše zamere. V četrtek imamo še obrat Urana direktno in njegov trigon z Venero, ki nekaterim vseeno prinaša nekaj več vznemirljivega dogajanja v odnosih in pa spodbudo za kreiranje.

V tem obdobju se nam bo nekaj pokazalo, zjasnilo, vendar bo ravno ta zavest prinašala trenja, nemir, sovražnost in napadalnost. S sredinim mlajem vstopamo v krizo, ki se bo v celoti pokazala okrog 20. januarja. V tako napornih časih je nujno najti središče v sebi, izkoristiti vsak prijeten dan, da napolnimo baterije, se osredotočati na svoje najbližje in iskati srečo v svojih malih stvareh. Januar bo naporen mesec, skozi moramo iti, pobegniti nimamo kam. Lažje bo, če bomo notranje mirni.

Sobota / 9. januar

Luna v strelcu in trigon Venere in Marsa lahko za krajši čas pokaže več upanja, veselja, prijetne trenutke, razumevanje ljudi med seboj. Poskusimo užiti soboto, si napolniti baterije, se smejati, peti in najti zadovoljstvo v svojem življenju.

Nedelja / 10. januar

Luna bo še vedno v strelcu, vendar bo spodbujala Neptunov kvadrat z Luninima vozloma in nosila malo več zmešnjave. Hkrati pa nas potemni Merkurjeva konjunkcija s Saturnom. Možne so težke novice, ki budijo strahove in nelagodno počutje.

Ponedeljek / 11. januar

Ponedeljek bo nekoliko prijetnejši. Naš um bo usmerjen na pozitivno, možni so zanimivi pogovori, spoznanja, pa tudi zdravljenje prastarih ran se lahko dogaja. Zvečer bo več ljubezenskih želja, nekaterim se lahko prebudijo tudi ljubezenske rane.

Torek / 12. januar

Dan pred mlajem se bo že močno čutilo, da prihajajo k nam spremembe, ki si jih ne želimo. Več bo nemira, pa tudi zanimivih prebliskov. Agresivno ozračje se bo samo še stopnjevalo. Energije dneva bomo izkoristili pozitivno samo, če se usmerimo v delo.

Sreda / 13. januar

Mlaj vedno prinaša nov začetek, tudi to sredo bo tako. Vendar tokratni mlaj obljublja naporen začetek, s katerim bo ljudstvo prišlo pod velik pritisk in bilo skozi krizo potisnjeno k transformaciji. Marsov kvadrat s Saturnom prebuja zamrznjeno, potlačeno jezo in pritiska na naše odnose. Zaradi premočne obrambe lahko delujemo napadalno.

Četrtek / 14. januar

Spodbujene bodo energije vodnarja, tako bomo potrebovali več družbe, več bo povezovanja, radovednosti, vznemirljivosti, možne tudi nove internetne ljubezni. Avtoritete pa kljub vsemu lahko na ta dan pritiskajo na nas.

Petek / 15. januar

Še en dan z Luno v vodnarju nas spodbuja, da sledimo svoji radovednosti, se kaj novega naučimo, s kom pogovorimo, sodelovanje in povezovanje nam bo dalo moč. Ker je Luna v praznem teku, pa lahko nekoliko bezljamo od ideje do ideje, brez miru.


Najbolj brano