Čas je, da zaključite nekatere stvari

Pester vikend in tudi teden se obeta, ko vam bo postalo jasno, da ne morete več čakati, da se nekatere stvari same po sebi zgodijo. Vikend bo pokazal, katere stvari je res potrebno zaključiti, predvsem v mislih in v svojih načrtih, ki ne bodo peljali nikamor.

Bodite strogo praktični in usmerjeni v konkretne stvari ter ne računajte, da se bodo odnosi sami po sebi razrešili. Zvezde vam bodo namreč jasno osvetlile tisto pot, ki jo boste slej ko prej ubrali. Zanimivo bo.

Sobota / 17. september

Z Luno v dvojčkih bo odličen dan, ki se bo zvečer malo pred polnočjo še zaključil z zadnjim krajcem, ki vas podpira, da tudi vi zaključujete vse tiste stvari ali odnose, ki vam več ne služijo v dobro oz. ni več energije za to. Je pa dober dan za druženje, čeprav bolj osebno in sproščeno. Sonce se namreč spogleduje z Neptunom, kar lahko okrepi zamegljene situacije in zato ni čas za kakršnokoli razjasnjevanje. Ker sta Venera in Severni vozel dobro povezana, lahko zaupate svojemu srcu, da vas bo tokrat dobro vodil in vam pokazal pravo smer delovanja in življenja. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, dvojčki, levi, device, tehtnice in škorpijoni.

Nedelja / 18. september

Nemirno jutro bo še z Luno v dvojčkih, ki pa ob 10. uri pride v raka ter vas dobro usmeri v dobra družinska srečanja. Možnosti imate, da se v domači skupnosti pogovorite o svojih globljih ranah in potrebnih aktivnostih v smeri reševanja vaših večjih težav, zato ne bodite tiho, usmerite debato v vse problematične stvari in s skupno močjo boste našli rešitve. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, raki, dvojčki in strelci.

Ponedeljek / 19. september

Danes se obeta precej dinamičen dan z Luno v raku. Strastni in odzivni boste na dogajanje, saj sta Sonce in Pluton dobro povezana in boste lahko sproščeno sledili svojemu instinktu ter se čudili svoji drznosti. Ker sta povezani Venera in Črna Luna, se lahko zgodijo marsikatere strastne stvari, ki jih niste ravno načrtovali. Tudi poslovno je odličen dan s spogledovanjem Merkurja in Jupitra, ki vas bosta vodila skozi številne optimalne ideje. Ne čakajte doma na spremembe, aktivirajte se v katerokoli smer želite, da se vam življenje odvija. Najmočnejši vpliv boste čutili raki, levi, device, škorpijoni in kozorogi.

Torek / 20. september

Dan še vodi Luna v raku, ki zvečer po 22.30 preide v leva. Odličen dan je za ideje, novosti in tudi iskrice strasti, saj sta dobro povezana Venera in Uran. Če se s kom spogledujete na daljavo, bo danes odličen dan prav za to. Bodite pa iskreni in ne pritiskajte na okolico, dovolite, da se stvari zgodijo ob pravem času. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, levi, tehtnice in vodnarji.

Sreda / 21. september

Odličen dan z Luno v levu vas bo vabil v doživljanje zadovoljstva, ljubezni in sodelovanja v pozitivnih premikih. Zvezde vas podpirajo tudi pri nakupih, velnesu in obisku frizerja, če želite seveda, da vam lasje hitreje in močneje rastejo. Najmočnejši vpliv boste čutili raki, levi, kozorogi in vodnarji.

Četrtek / 22. september

Sproščenost in samozavest bosta v zraku. Z Luno v levu se boste lahko dogovorili številne za vas dobre stvari, še posebej, če boste izhajali iz lastnega zadovoljstva. Privoščite si trenutke zase. Čas v dobrem razmišljanju in negi zase vam bo veliko odtehtal in počutili se boste kot prerojene. Najmočnejši vpliv boste čutili raki, levi, kozorogi in vodnarji.

Petek / 23. september

Zjutraj lahko da boste imeli dobre načrte za druženje, a vam jih bo Luna, ki ob 9.53 preide v device, prekrižala. Začutili boste namreč nujo, da uredite vse nedokončane stvari in lahko da boste celo dlje v službi kot običajno. Bolj jasno boste razmišljali in se tudi lažje postaviti zase oz. bolj osebno pregledali situacije. Ker gre malo po 14. uri retrogradni Merkur nazaj v devico, boste imeli priložnost prepoznati vse negativne vplive misli na vaše obilje, finance in konkretno vse povezano z materialnimi stvarmi. Lahko boste prepoznali, kjer se preveč in kje premalo obremenjujete. Najmočnejši vpliv boste čutili raki, dvojčki, levi, device in tehtnice.

Andreja Novak, astrologinja angelca.si


Najbolj brano