Moderna v Cukrarni nič več ne umira - rojeva se!

Tisti, ki so v njej životarili in umirali, so jo imenovali “visoka, starinska hiša, mračna kakor srd božji”, opisovali so “mala mrtva okna, ki ni bilo nič življenja za njimi”. A če bo šlo vse po sreči, bo razvpita Cukrarna leta 2021 zaživela kot Galerija Cukrarna, moderno domovanje umetnosti, kakršnega ...

Cukrarna    z južne strani - Dragotin Kette in Josip Murn sta umrla v drugem nadstropju skrajno desno, v sosednjih sobah, prvi leta 1899, drugi dve leti zatem.     Foto: Andraž Gombač
Cukrarna z južne strani - Dragotin Kette in Josip Murn sta umrla v drugem nadstropju skrajno desno, v sosednjih sobah, prvi leta 1899, drugi dve leti zatem.  Foto: Andraž Gombač

Vodja delovišča pokuka iz kontejnerja. Pove, da civilistov ne more voziti v Cukrarno, niti novinarjev. Ne sme! Sploh brez čelade in v takih tankih supergah,...

Celotna vsebina je na voljo le naročnikom.

Želite dostop do vseh spletnih vsebin?

Podarjamo vam BREZPLAČNO prebiranje spletnih vsebin! Od 10. do 15.11.2018 vam ob nakupu dnevnega paketa z mobilnim telefonom podarjamo tedenski dostop do spletnih vsebin!
Hiter nakup z mobilnim telefonom - 1,99 EUR

Plačilo z mobilnim telefonom je omogočeno pri operaterjih Telekom, A1 in Telemach. Po vnosu mobilne številke, boste na mobilni telefon prejeli SMS sporočilo, ki ga morate potrditi s ključno besedo "DA" (velike tiskane črke). Nakup je enkraten in ga ne bomo samodejno obnavljali.

 
Za urejanje nastavitev zasebnosti ali brisanje nakupov kliknite tukaj!

*Dostop s SMS kodo je mogoč samo na spletni strani primorske.si. V mobilni aplikaciji Primorske novice prijava s kodo zaenkrat še ni mogoča.

Že imate aktivacijsko SMS kodo?

 
Vpišite SMS kodo, ki ste jo prejeli po izvedenem plačilu. Po uspešnem vpisu, osvežite stran in uživajte v branju.
ALI

Paketi po vaši meri z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic

Izberite paket po vaših željah s poljubnim načinom plačila in si zagotovite dostop do vseh digitalnih vsebin Primorskih novic.

Prijavite se z obstoječim uporabniškim računom ali registrirajte novega uporabnika in si izberite paket po vaših željah z enomesečno, šestmesečno ali letno naročnino.

Za nakup digitalnih paketov omogočamo plačila:

  • Bančno nakazilo
  • Paypal
  • Kreditne kartice
  • Moneta
Paket Cena
Dnevni paket 1,99 EUR
Popolni paket že od 7,99 EUR / mesec
Popolni plus PDF paket
PDF izdaja je dostopna le na pametnih napravah.
že od 15,99 EUR / mesec
Vse cene vsebujejo 22% DDV.  

Z enotnim uporabniškim računom Primorskih novic lahko do vsebin dostopate tudi preko pametnih naprav. Aplikacija Primorske novice je na voljo v:

Najbolj brano