Nova spomladanska ponudba v Termah Portorož: Privoščite si mediteransko sprostitev

Pobegnite v svet popolne sprostitve in pomlajevanja v Terme Portorož, kjer se očarljivo Sredozemlje sreča z razkošnim wellnessom. Predstavljamo vam spomladansko ponudbo, ki je pripravljena, tako da poživi vaše čute ter nahrani vaše telo in dušo.

Odkrijte moč celostnega razvajanja z našimi izvrstnimi tretmaji, ki vključujejo:

- blagodejni sredozemski piling s kratko masažo,

- aromatično kopel za popolno sprostitev,

- suho kopel CarboBed CO2 za zdravo ožilje in

- SOS Cocoon - popolno antistresno nego obraza.

Pripravite se, na nekaj uric ugodja in spokojnosti, kot jih še niste doživeli. Sprostite se in pustite, da se vaše skrbi raztopijo z našim sredozemskim pilingom, ki je strokovno zasnovan tako, da obnovi vašo kožo in ji povrne naravni sijaj. Prepustite se nežnim dotikom usposobljenih terapevtov, ki vam z našo ekskluzivno mediteransko mešanico, kožo očistijo, obnovijo in odstranijo odmrle celice. Začutite, kako se stres raztaplja, ko se prepustite blagodejni kratki masaži, po kateri se boste počutili spočiti in revitalizirani.

Potopite se v svet miru z našo aromatično kopeljo, ki vas bo popeljala v stanje čiste blaženosti. Prepustite se v pomirjujočim vonjavam Sredozemlja, medtem ko naši terapevti spretno mešajo eterična olja in ustvarjajo mirno vzdušje. Topla voda vas bo objela, odplaknila napetost ter vas pomirila in pomladila.

Izkusite zdravilne učinke naše suhe kopeli CarboBed CO2, ki je prilagojena za spodbujanje zdravega krvnega in limfnega sistema ter izboljšanje krvnega obtoka. Sprostite moč ogljikovega dioksida, ki nežno spodbuja naravne zdravilne procese vašega telesa ter pomaga regenerirati tkiva po poškodbah in operacijah. Spodbudite okrevanje, pomladite se od znotraj in stopite bliže dobremu počutju.

Za pravo razvajanje si privoščite SOS Cocoon, popolno protistresno nego obraza. Sprostite se, medtem ko naši usposobljeni strokovnjaki z naprednimi tehnikami in razkošnimi izdelki negujejo in pomirjajo vašo kožo. Spustite pritiske vsakdanjega življenja in dovolite našim strokovnjakom, da vas zavijejo v stanje čistega miru ter vam razkrijejo sijočo polt, ki izžareva naravno lepoto.

V Termah Portorož verjamemo v preobrazbeno moč celostnega dobrega počutja. Pobegnite od vsakdanjosti in se podajte na pot sprostitve. Rezervirajte svoj termin še danes in se prepustite čarobnosti Term Portorož. Vaša sredozemska oaza vas pričakuje.

Za informacije in rezervacije terminov smo na voljo na 05 692 80 09 ali na wellness@lifeclass.net


Najbolj brano