Nasmejani v novo leto

Mercator je ob pričetku novega leta izpeljal simpatično akcijo, s katero je z nasmehom in kavo razveselil več kot 70 tisoč ljudi. Posebno pozornost je Mercator namenil tudi zaposlenim v 13 bolnišnicah, ki se zadnje leto in pol neutrudno borijo z epidemijo covida-19. Kot gesto zahvale za vse, kar delajo, so jim dostavili kavo in kavne aparate.

Mercator je na prvi delovni ponedeljek novega leta razveseljeval mimoidoče na slovenskih ulicah. Pomislil pa je tudi na zaposlene v bolnišnicah. Zadnje leto in pol, odkar se svet bori z epidemijo covida-19, so prav oni tisti, ki se požrtvovalno borijo in skrbijo za najranljivejše. Mercator je v zahvalo s kavo presenetil 13 slovenskih bolnišnic. Med drugim so kavo podarili trem primorskim bolnišnicam – Splošni bolnišnici Nova Gorica, Bolnišnici Sežana in Splošni bolnišnici Izola.

Odzivi na predajo kave so bili zelo pozitivni in srčni. Ob gesti zahvale so v Bolnišnici Sežana sporočili: “Hvala za iskrene misli in podporo. Zaposleni so kave zelo veseli. Vsaka taka donacija za vse nas pomeni potrditev, da v teh težkih časih nismo sami in, da se zavedate, da je to za vse nas izredno obdobje. Še posebej pa, kako težko je to obdobje za vse tiste, ki so zboleli in pristali na bolniški postelji.” Bolnišnicam je kavo dostavila Spletna trgovina Mercator, tako da bodo odmori med napornim delom v januarju prijetnejši s kavo Minute.

Ste v mestnih središčih opazili dekleta v oranžnem?

To so bile Mercatorjeve “kofetarice”, ki so delile kupone za brezplačne lončke kave Minute. Deljenje kave je potekalo na osmih lokacijah v sedmih večjih mestih središčih, in sicer v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kopru, Kranju, Novi Gorici in Novem mestu. Mimoidoče so spodbujale k nasmehu v zameno za kavo. “Kofetarice” so v mestnih središčih razdelile kar 20 tisoč kuponov.

Nato so si prejemniki v Mercatorjevih trgovinah postregli z lončkom vroče kave Minute. Virtualne kupone pa so lahko prejeli vsi z aplikacijo Moj M in tisti, ki so si jo na svoje pametne telefone naložili zdaj. Na Mercatorjevih družbenih omrežjih Instagram in Facebook poteka do vključno 10 januarja tudi nagradna igra, ki bo srečnemu nagrajencu prinesla celo leto brezplačnih kav Minute!

Nasmejani zaposleni v bolnišnicah in mimoidoči so rezultat Mercatorjeve akcije, ki je spodbujala nasmejan vstop v leto 2022. Veseli so, da so skupaj dosegli cilj, in upajo, da nas bo vse nasmeh spremljal še vse leto.

www.mercator.si


Najbolj brano