Mlinotest išče malega Mlinochefa – glasujte tudi vi!

V sklopu Pašta Fešte, ki se bo 28. maja odvila na Lavričevem trgu v Ajdovščini, se bosta v finalnem tekmovanju za naziv Mlinochef pomerili najboljši osnovnošolski ekipi.

Tekmovanje Mlinochef, ki je namenjeno otrokom od 5. do 9. razreda, je Mlinotest zasnoval z željo po spodbujanju kakovostnega prehranjevanja med mladimi, preko zdrave tekmovalnosti pa želi hkrati spodbujatu tudi njihovo kulinarično ustvarjalnost.

V prvem delu predtekmovanja, ki se je odvijalo od 11. aprila do 3. maja, je strokovna komisija v sestavi priznanih kuharskih chefov Julijane Krapež in Denisa Ibrišimovića ter strokovnega sodelavca podjetja Mlinotest obiskala štiri osnovne šole in ocenila skupno dvanajst ekip.

Strokovna komisija (od leve proti desni): Mateja Tominec strokovna sodelavka Mlinotesta, Julijana Krapež in Denis Ibrišimović, kuharska chefa.

Drugi del predtekmovanja, ki se pričenja v tem tednu, pa pri izboru najboljših ekip upošteva mnenje občinstva. Od 9. do 16. maja namreč poteka javno glasovanje na Facebook strani podjetja Mlinotest, kjer lahko s preprostim všečkom glasujete za vašega favorita tudi vi. Najboljši ekipi, ki bosta s strani strokovne komisije in javnega glasovanja dobili največ glasov, se bosta v finalnem tekmovanju v živo pomerili na Pašta Fešti.

Zmagovalca poleg laskavega naslova čaka individualno mentorstvo pod vodstom chefa Denisa Ibrišimovića v njegovi gostilni Podfarovž.


Najbolj brano