Lačni? Zavijte v restavracijo INTERSPAR!

Ko ste lačni in nimate časa za pripravo kakovostnega obroka, je odlična rešitev obisk ene izmed restavracij INTERSPAR. Med pestro izbiro jedi, solat in sladic ter bogato ponudbo za vegetarijance bo vsak našel nekaj zase.

Kaj bi danes jedli?

V restavracijah INTERSPAR imajo nekaj za vsak okus in vsak trenutek dneva. Krepčilne zajtrke, hladne in tople predjedi, kosila s tedenskega menija, ki vključuje tudi ponudbo za vegetarijance. Imajo še bogat solatni bar, odlične sladice, za najmlajše pa ponujajo otroški meni. Vam bolj diši priljubljeno nedeljsko kosilo? Privoščite si ga ob sobotah, ko je na meniju goveja juha, svinjska pečenka, pražen krompir, solata in jabolčni zavitek za sladico.

Poleg jedi so na voljo tudi različne pijače in topli napitki. Vsak teden pa lahko izberete svoj obrok tudi med jedmi v akcijski ponudbi.

V restavracijah INTERSPAR imajo nekaj za vsak okus in vsak trenutek dneva.

Restavracija INTERSPAR je za izbrane menije prejela simbol Prava izbira, ki ga podeljuje Nacionalni inštitut za javno zdravje v sodelovanju s Turistično gostinsko zbornico Slovenije. To potrjuje, da so obroki strokovno preverjeni s pomočjo vnaprej določenih kriterijev, ki so skladni s prehranskimi smernicami. Več o tem preberite tukaj.

Restavracija INTERSPAR tudi v Novi Gorici

Okrepčate se lahko kar v 9 restavracijah INTERSPAR po vsej Sloveniji, med drugimi tudi v Novi Gorici. Obrok pa si lahko naročite tudi na dom. Izbrane restavracije INTERSPAR, med katerimi je tudi Restavracija INTERSPAR Supernova, Nova Gorica, nudijo dostavo prek aplikacije WOLT. Oglejte si bogato ponudbo menijev in drugih jedi in uživajte.

Izbirajte v pestri ponudbi iz solatnega bara.

Študenti in upokojenci v restavracijah INTERSPAR jedo ceneje

V restavracijah INTERSPAR mislijo tudi na študente, ki lahko s SPAR študentskimi boni za samo 4,04 € izbirajo med dnevno in stalno ponudbo študentskih kosil oziroma kar 9 različnimi meniji. Študentsko kosilo lahko tudi naročijo in osebno prevzamejo v restavraciji INTERSPAR.

S posebnimi mesečnimi ugodnostmi pa so obroki v restavracijah INTERSPAR ugodnejši tudi za upokojence.


Najbolj brano