Na Ankaranski bandimi tudi Disciplin A Kitschme

V soboto bo na Študentu v Ankaranu že deveta Ankaranska bandima. Popoldanskemu druženju ob morju, ki vključuje program za otroke in zabavne športne igre, bo pozno popoldne in zvečer sledilo bogato koncertno dogajanje. Na letošnji Bandimi bo med drugim nastopila srbska glasbena skupina Disciplin A Kitschme, ki obstaja že od 80. let minulega stoletja.

Disciplin A Kitschme
Disciplin A Kitschme 

ANKARAN > Druženje ob morju na Študentu se bo začelo že ob 13. uri, ko se bodo pričele otroške delavnice. Ob 14. uri bo turnir košarke na pomolu, od 16. ure dalje bo čas za “pAnkaranske” športne aktivnosti, kor je jahanje bokobranov, met flaše malvazije in piva, šicanje morja in drugo.

Glasbeni del druženja se bo pričetek ob 18. uri. Bogat program vključuje nastope skupin Disciplin a kitschme iz Srbije, Italijanov Billy clubs in Karburo, in slovenskih skupin in glasbenikov Suzi Soprano, Karnaval, Blaža, The Proximians,Masayah in Freedom Fighterssound.

Na dogodku ni vstopnine, Ankaransko Bandimo pa organizirajo in soustvarjajo v duhu aktivizma in prostovoljstva, saj želijo s skupnim delom narediti nekaj dobrega za glasbo in kulturo.


Najbolj brano